Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

1 százalék felajánlás – 19662927-1-43

Most még nagyobb szükség van adód 1 százalékának felajánlására, melyből valódi, átlátható segítség lesz! 1%-os adószámunk: 19662927-1-43

Mire fordítjuk 1%-od?

Ágnes egyedül neveli 4 gyermekét – egyikük betegsége miatt 24 órás felügyeletre szorul. A két nagyobbik gyerek elvesztette a munkáját. A család átmeneti nehézségei idején segélyszervezetünk gondoskodott arról, hogy elég élelmiszer, higiénés- és tisztítószer jusson a családnak a fennmaradáshoz, és átvészelhessék ezt a megterhelő időszakot.
— Étel
Julika gyulai központunk átmeneti szállójában lakik. Házát férje eladta, amikor korábban kórházba került, így jutott az utcára, ahol 3 évet töltött. Intézményünkben nemcsak a hideg elől talál menedéket nappal és éjszaka, de népkonyhánkon meleg ételhez is juthat. Szakértőink segítenek a munkakeresésben is, hogy Julika ismét saját lábra állhasson.
— Otthon
Anita négy gyermekes édesanya; 2 éve költözött az orosházi családok átmeneti otthonába. A járvány ideje alatt nehezen talált újra munkát, de végül egy takarítócégnél sikerült elhelyezkednie. A digitális oktatás különösen nagy megterhelést jelentett a gyerekeknek. Intézményünk biztosította a szükséges eszközöket, a tanórák utáni korrepetálást és fejlesztő foglalkozásokat, valamint a nyári táborozási lehetőséget.
— Esély

Hogyan ajánlhatom fel 1 százalékomat?

NAV készíti el az adóbevallást

A május 20-ai adóbevallási határidő előtt a NAV honlapján:
– az ügyfélkapun történt bejelentkezés után, vagy
– web alapú kitöltő-ellenőrző program segítségével, vagy
– regisztráció nélkül az online felületen
a Segélyszervezet adószámát, az 19662927-1-43-at megadva.

NAV kitöltő oldala

Én készítem el

Az adóbevallást elkészítendő program formanyomtatvány „EGYSZA” elnevezésű lapjára a Segélyszervezet adószámát, az 19662927-1-43-at kell beírni, és ezt a a bevallás határidejéig, május 20-ig eljuttatni a NAV-nak az ügyfélkapun keresztül elektronikusan (a NAV eSZJA felületén) vagy postai úton. Papíralapú kitöltés esetén ugyanígy segélyszervezetünk 1 százalékos adószámát kell megadni.

Letöltöm az 1%-os nyilatkozatot

Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok