fbpx
Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

1 százalék felajánlás – 19662927-1-43

Most még nagyobb szükség van adód 1 százalékának felajánlására, melyből valódi, átlátható segítség lesz! 1%-os adószámunk: 19662927-1-43

Mire fordítjuk 1%-od?

Ibolya és férje három gyermeket nevelnek Csepelen. Az ötfős család 13 éve egy kicsi albérletben él, ahonnan anyagi okok miatt nincs lehetőségük továbblépni. Ibolya elvesztette munkáját, az ötfős családnak egy fizetésből kell kigazdálkodnia a bérleti díjat, a rezsiköltséget, a gyermekek beiskolázását. Segélyszervezetünk tartós élelmiszerekkel támogatja a rászoruló családot.
— Étel
Katalin és férje három gyermeket nevel Kaposváron.
„Megjött a gázszámlánk és mostantól minden hónapban 49 ezer forintot kell fizetnünk a kedvezmények igénybevétele után is. Férjem sokat dolgozik, én viszont egy baleset miatt nem tudok, még mindig kezelésre járok, így egyre nehezebb kigazdálkodni a költségeket. A gyerekekkel rendszeresen részt veszünk a Segélyszervezet Biztos Kezdet Gyerekházának fejlesztő foglalkozásain, és szerencsére mindig kapunk támogatást. Van, amikor tisztálkodási eszközöket, van, amikor pelenkát. Mindig azt, amire a legnagyobb szükségünk van. A segítségük nélkül nem tudom, hogyan vészelnénk át ezt a nehéz időszakot.”
— Otthon
Szilvia tartós betegsége miatt dolgozni nem tud. A 40 esztendős édesanya 38 ezer forintból látta el magát és 15 éves lányát, mielőtt elmenekült bántalmazó férje és testvére elől a Segélyszervezetünk által üzemeltetett miskolci Családok Átmeneti Otthonába. Szilvia szerint itt otthonra találtak, és minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy lelkileg és anyagilag is talpra állhassanak.

— Esély

Hogyan ajánlhatom fel 1 százalékomat?

NAV készíti el az adóbevallást

A május 22-ei adóbevallási határidő előtt a NAV honlapján:
- az ügyfélkapun történt bejelentkezés után, vagy
- web alapú kitöltő-ellenőrző program segítségével, vagy
- regisztráció nélkül az online felületen
a Segélyszervezet adószámát, az 19662927-1-43-at megadva.

NAV kitöltő oldala

Én készítem el

Az adóbevallást elkészítendő program formanyomtatvány „EGYSZA” elnevezésű lapjára a Segélyszervezet adószámát, az 19662927-1-43-at kell beírni, és ezt a a bevallás határidejéig, május 22-ig eljuttatni a NAV-nak az ügyfélkapun keresztül elektronikusan (a NAV eSZJA felületén) vagy postai úton. Papíralapú kitöltés esetén ugyanígy segélyszervezetünk 1 százalékos adószámát kell megadni.

Letöltöm az 1%-os nyilatkozatot

Letölthető dokumentumok

Letölthető dokumentumok