Adományozás

Segélyszervezeünkt 2021-ben 26. alkalommal indította el Országos Adventi Pénzadománygyűjtését. A kampány részeként december 23-án 19 órától az RTL Klub Fókusz című műsora élő különkiadással jelentkezik.

A Segélyszervezet és az RTL Magyarország évek óta sikeresen működik együtt a szeretet.éhség. gyűjtés során. A közös adománygyűjtés az idén sem marad el: december 23-án a Fókusz élő különkiadása alatt egy hívás vagy sms a 1353-as adományvonalunkra 250 forint adományt jelent.

A beérkező adományok lehetővé teszik, hogy a következő esztendő hétköznapjaiban ételt, otthont és esélyt kaphassanak a rászorulók, köztük azok is, akiket az elmúlt két évet meghatározó járvány következményei sodortak nehéz helyzetbe. A műsor nézői megismerhetik segélyszervezetünk munkáját is: önkénteseinkhez ezúttal a Fókusz három műsorvezetője is csatlakozott. Barabás Évi, Gál Petra és Tokár Tomi nemcsak az ételosztásban vettek részt, hanem meg is látogatták azokat, akiknek segítünk: a társadalom perifériáján élőknek, gyerekeknek, átmeneti otthonban élő családoknak, időseknek, betegeknek, hajléktalanoknak.

Nézd meg a műsor előzetesét!