Adományozás

A BioTechUSA összesen 180.000 darab, magas hatóanyagtartalmú C, D és multivitamint ajánlott fel szervezetünknek mintegy hétmillió forint értékben. Az adományból országszerte több száz rászoruló család és a segélyszervezet járvány idején is a rászorulókért dolgozó munkatársai részesülnek az elkövetkező hetekben.

Az átadott, több, mint 260 kilogramm vitamin az étrend-kiegészítő gyártó egyéb termékeihez hasonlóan saját gyártóbázison, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készül Szadán, így két évig biztonsággal fogyasztható. Az adomány magába foglal

• 240 doboz, egyenként 250 darabos kiszerelésű Vitamin C 1000 Bioflavonoids-t, melynek különlegessége, hogy többféle c-vitamin-forrást tartalmaz, mivel csipkebogyóval, bodzavirággal és citromhéjporral készül.

• 600 doboz, egyenként 100 darabos kiszerelésű One-A-Day multivitamint. A prémium minőségű termék 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 10-féle esszenciális ásványi anyagot, mellyel nagymértékben járul hozzá az immunrendszer egészséges működéséhez.

• 1000 doboz, egyenként 60 darabos Vitamin D3-mat. A könnyen adagolható, tablettás termék egyszerű megoldást nyújt az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen D-vitamin bevitel pótlására.

Az adományt a miskolci, szolnoki, orosházi és kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonaiban élő nélkülöző családokhoz; boldogkőújfalui, kaposvári, szendrői és olaszliszkai Biztos Kezdet Gyerekházainkba járó kisgyermekes családokhoz; a dunavarsányi idősek otthonában élőkhöz, továbbá a csepeli, gyulai, illetve debreceni hajléktalanokat segítő intézményeunk támogatottjaihoz juttatjuk el.

Olvass még többet a BioTechUSA adományáról

ökumenikus segélyszervezet