fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás

Több mint 20 gyermek számára szerveztünk élményekben gazdag programot Budapesten az Adventi Ünnep a Bazilikánál rendezvénysorozat helyszínén.

A zömében 12-14 éves korosztályú, a segélyszervezet kürtöspusztai Jelenlét Pontjának látókörében, nehéz körülmények között élő családokból érkező gyerekek egyik csoportja a mézeskalács tésztájának gyúrásába, szaggatásába és sütésébe kapcsolódott be, egy másik csapat pedig az elkészült süteményeket díszítette föl. Míg a gyermekek harmadik csoportja a Szent István tér közepén található korcsolyapályán, ismert önkéntesek vezetésével korcsolyázott, addig a negyedik csapat a vásár kovácsműhelyében vett részt élményfoglalkozáson.

A gyermekprogramokba olyan ismert önkénteseink kapcsolódtak be, mint Wolf Kati énekes, Katus Attila sportaerobic világbajnok, Mezei Léda színész, Harsányi Levente műsorvezető, Várnagy Andrea Liszt-Ferenc díjas zongoraművész és Kovács Lázár séf. Az élménynap közben forró teával és egy finom uzsonnával kedveskedtek a gyerekeknek az Adventi Ünnep a Bazilikánál program szervezői.

Csatlakozz Te is az ország legnagyobb ünnepi összefogásához! Csatlakozom
ökumenikus segélyszervezet