Adományozás

Egy héttel a tanévkezdés előtt gőzerővel zajlik az Iskolakezdés együtt! segélyakciónk: folyamatos az új, minőségi tanszerekből álló csomagok összeállítása és megkezdtük az adományok kiszállítását is. 

Nagyon nehéz lenne segítség nélkül előteremteni a szükséges pénzt – meséli Erdei Ágnes. A négy gyermekét egyedül nevelő édesanya három fia is iskoláskorú. Ágnes tartós betegségben szenved, egy kilogrammnál többet nem emelhet, ezért munkát sem talál sehol.

Ágnes a családi pótlékon kívül egyedül az egyház támogatására számíthat, ezért azt mondja, nagy segítség, hogy gyermekei iskolakezdését támogatja a Segélyszervezet. Támogatás nélkül nem tudná megvenni a szükséges iskolaszereket, így gyermekei biztosan hátrányba kerülnének már a becsöngetés pillanatában.

A tanszercsomagok összeállításában és egy rászoruló családhoz való eljuttatásában Wolf Kati, a kampány arca is bekapcsolódott. Az énekesnő arra biztat mindenkit, hogy aki teheti, hívja a 1353-as adományvonalat (250 forint/hívás) vagy adományozzon a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon.