Adományozás

Közös kampány indítottuk a Nők Lapjával: a magyazin Te is hős vagy! kezdeményezése keretében azért fog össze olvasóival, hogy segélyszervezetünk minél több gyermeknek tudjon kapaszkodót nyújtani. A Te is hős vagy! kampány küldetése, hogy felhívják a figyelmet a nagyvilág számára sokszor láthatatlan helyzetekre.

A közös gyűjtés célja Kapaszkodó programunk támogatása: ennek keretében országszerte 20 helyszínen 3000 gyermek felzárkózását segítjük rendszeresen fejlesztő foglalkozásokkal, átmeneti otthonokban és hátrányos helyzetű térségekben. Erre a kapaszkodóra a járvány miatt nagyobb szükség van, mint valaha, hiszen a pandémia hónapjai alatt sok gyermek esetében tovább nőttek a hátrányok, sok család került még nehezebb helyzetbe.

Az adományokból rendszeres fejlesztőalkalmakat biztosítunk rászoruló gyermekeknek: tantárgyi korrepetálást, készségfejlesztést, mozgásterápiát, logopédiai és gyógypedagógiai foglalkozásokat, digitális kompetenciák fejlesztését. A rendszeres adományozást indítók pedig 3 hónapos Nők Lapja online előfizetést is kaphatnak.

Csatlakozz Te is az összefogáshoz! Csatlakozom