Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Álláslehetőség

Jelentkezz hozzánk, ha te is szeretnél egy dinamikus, értékteremtő csapat tagja lenni egy nemzetközileg is elismert magyar civil szervezetnél.

Kattints ide, és ismerd meg jobban az Ökumenikus Segélyszervezetet!

Miért érdemes nálunk dolgozni?

Aktuális álláslehetőségeink

Pénzügyi kontroller - Budapest

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Pénzügyi kontroller munkatársat keres a budapesti központ, Gazdasági Igazgatóságának csapatába.

Tovább

Hazai és nemzetközi pénzügyi munkatárs - Budapest

Az Ökumenikus Segélyszervezet hazai és nemzetközi pénzügyi munkatársat keres a budapesti központ, Gazdasági Igazgatóságának csapatába

Tovább

Junior projektvezető - Budapest

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet junior projektvezető munkatársat keres nemzetközi humanitárius, fejlesztési projektjeinek végrehajtására.

Tovább

Online kommunikációs munkatárs – Budapest

Olyan csapattagot keresünk, aki kézben tartja az Ökumenikus Segélyszervezet online kommunikációs csatornáit, így elősegíti a Segélyszervezet ismertségének növelését és a célközönségeink elköteleződését, aktivizálását. Az ideális jelölt persze nemcsak a tervezésben leli örömét, hanem az ötletek nyomán tartalmakat is gyárt, postokat és hírleveleket készít. Jól bánik a szavakkal, de nem riad meg képek formázásától sem.

Tovább

Junior informatikai üzemeltetési munkatárs - Budapest

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet junior informatikai üzemeltetési munkatársat keres budapesti központjába.

Tovább

Terápiás szociális munkatárs – Sopron

Az Ökumenikus Segélyszervezet Szociális és Fejlesztő Központ Sopron Szenvedélybetegek Nappali Intézménye terápiás/szociális munkatársat keres.

Tovább

Üzemeltetési vezető - Biatorbágy

Az Ökumenikus Segélyszervezet az Oktatásért Alapítvány fenntartásában működő 2,5 hektáron, zöldmezős beruházásként épülő, 11 ezer négyzetméteres Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium üzemeltetési vezető munkatársát keresi.

Tovább

Pénzügyi adminisztrátor - Budapest

Részmunkaidős munkatársat keresünk nemzetközi humanitárius, fejlesztési projektjeinek adminisztrációs támogatására.

Tovább

Szakmai koordinátor - Budapest

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Szociális Igazgatósága budapesti központjába állást hirdet szakmai koordinátor munkakör betöltésére.

Tovább

Tanári/oktatói állások

A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium (BIT) felmenő rendszerben több, mint 500 diák számára kínál piacképes szaktudást. A jelenleg 2 osztállyal, ideiglenes helyszínen (Bicske) működő BIT a következő tanévben újabb 4 osztályt indít a biatorbágyi új iskolaépületben. Bővülő csapatunkba keressük tanár kollégáinkat a 2023/24-es tanévre.

Tovább

Logisztikai/szállítmányozási vezető

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet logisztikai/szállítmányozási vezetőt keres budapesti központjába.

Tovább

Közösségi koordinátor - Pere

Az Ökumenikus Segélyszervezet 1 fő teljes munkaidős munkatársat keres a Jelenlét Pont, Gönci járásban (Perén) megvalósuló modellprojektjének végrehajtásához.

Tovább

Humanitárius koordinátor

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet humanitárius koordinátormunkatársat keres nemzetközi humanitárius, fejlesztési projektjeinek támogatására.

Tovább

Menekültügyi koordinátor – szakmai megvalósító - Kaposvár

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet menekültügyi koordinátort keres

Tovább

Projektasszisztens

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet projektasszisztens munkatársat keres nemzetközi humanitárius, fejlesztési projektjeinek támogatására.

Tovább

Menekültügyi szociális munkás - Budapest

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet menekültügyi szociális munkás munkatársat keres az Ukrajnai Menekülteket Támogató Központ csapatába.

Tovább

Szociális szakember – Budapest XIII. Kerület

Az Ökumenikus Segélyszervezet Szociális és Fejlesztő Központ Budapest XIII. Kerület Szenvedélybetegek Nappali Intézménye állást hirdet terápiás munkatárs munkakör betöltésére.

Tovább

Szakmai vezető - Budapest

Az Ökumenikus Segélyszervezet állást hirdet szakmai vezető (lakhatási és vállalkozási elem) munkakör betöltésére.

Tovább olvasok

Családmentor - Borsod-Abaúj-Zemplén megye

Az Ökumenikus Segélyszervezet teljes munkaidős munkatársakat keres Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megvalósuló projektjeinek végrehajtásához családmentor pozícióba.

Tovább olvasok