Adományozás
Nekik segítünk hazánkban

Nekik segítünk hazánkban

Gyerekek

Gyerekek

Nagy hangsúlyt fektetünk a rászoruló gyermekek fejlesztésére, felzárkózásuk elősegítésére: Kapaszkodó programunk keretében 13 helyszínen több mint 2000 gyermek vesz részt rendszeresen közösségi programjainkon.

Tovább olvasok
Családok

Családok

Kiemelt célunk, hogy esélyt kínáljunk a krízishelyzetbe került és a szegénységből kiutat kereső családoknak. Így az átmeneti segítségen túl minden eszközzel arra törekszünk, hogy kitörési lehetőséget nyújtsunk a szegénységből.

Tovább olvasok
Bántalmazottak

Bántalmazottak

Fontos célkitűzésünk a kapcsolati erőszak elleni küzdelem. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az érintettek ellátása terén, országszerte számos intézményünk kínál segítő szolgáltatásokat számukra. Rendszeres kampányaink és prevenciós programjaink keretében a kapcsolati erőszak jeleire, illetve a megoldási lehetőségekre hívjuk fel a figyelmet.

Tovább olvasok
Hajléktalanok

Hajléktalanok

Budapesten, Debrecenben és Gyulán az év 365 napján segítjük a fedélnélkülieket. A melegedés, fürdés, étkezés lehetőségén túl intézményeink többet is nyújtanak: személyre szabott segítséget és tanácsadást az ügyintézésben, munkakeresésben; esélyt a társadalomba való beilleszkedéshez.

Tovább olvasok
Katasztrófák károsultjai

Katasztrófák károsultjai

Folyamatos szociális és fejlesztő munkánk mellett célkitűzéseink között szerepel, hogy szükség esetén gyors és hatékony segítséget nyújtsunk a természeti csapások és ember okozta krízisek károsultjainak. Az elmúlt három évtizedben hazánk valamennyi jelentősebb krízishelyzetében segítettük a bajbajutottakat, széles körű összefogást teremtve a gyorssegélytől a kárenyhítésen és helyreállításon át az újrakezdésig.

Tovább olvasok
Szenvedélybetegek

Szenvedélybetegek

Központjaink 5 településen (Budapesten, Debrecenben, Szolnokon, Kastélyosdombón és Sopronban) nyújtanak átfogó és személyre szabott segítséget függőségben szenvedőknek.

Tovább olvasok
Pszichiátriai betegek

Pszichiátriai betegek

A pszichiátriai betegséggel küzdők számára a nappali intézményeink szolgáltatásai lehetőséget biztosítaniak arra, hogy újra be tudjanak kapcsolódni a helyi közösségek életébe.

Idősek

Idősek

Dunavarsányon működtetünk Idősek Otthonát. Magas szintű ellátást kínálunk azoknak, akik bármilyen szociális vagy egészségügyi okból nehezen, vagy egyáltalán nem képesek önmaguk ellátására, és családjuk nem tudja vállalni állandó gondozásukat.

Tovább olvasok