Adományozás

A jótékonyság a legszebb karácsonyi ajándék!

szeretet.éhség. Szívposta - Rendhagyó karácsonyi ajándék

A tökéletes karácsonyi ajándék ma már néhány kattintással megszerezhető, de az igazi személyes találkozásokat nem pótolja a legmodernebb technika sem. Sokunknál elmaradnak most a hagyományos évi végi rokoni találkozók, a közös baráti forraltborozások az adventi vásárban…

Mindeközben a járvány következményei miatt sok embertársunk került nehéz helyzetbe. Nekik már igazi ajándék lehet egy tál meleg étel vagy a fűtött otthon is. Most, adventkor még nagyobb szükség van az összefogásra!

Köszünjük mindenkinek, aki csatlakozott a szeretet.éhség. Szívpostához, amivel december 19-ig egyszerre lehetett küldeni egy különleges kis karácsonyi ajándékot és segíteni a rászoruló családoknak!

szeretet.éhség. Szívposta - Rendhagyó <b>karácsonyi ajándék</b>

Karácsonyi ajándékozás lépésről lépésre

Hogyan válik karácsonyi ajándékból valódi segítség?

Étel az éhezőknek

Étel az éhezőknek

Évente mintegy 400 ezer adag ÉTELT osztunk ki a rászorulóknak. 2021-ben családok tízezreit támogattuk élelmiszerrel, a hajléktalanokat segítő intézményeink pedig a járvány alatt is nyitva tartanak. A legszigorúbb járványügyi intézkedések betartásával, de a maszkok mögül is igazi emberi törődéssel segítjük fedélnélküli embertársainkat, az adventi időszakban is.

Otthon az otthontalanoknak

Otthon az otthontalanoknak

Évente 250 lakhatását elvesztett családnak nyújtunk biztonságos menedéket, s 1250 fedélnélkülinek nyújtunk rendszeresen segítséget. A járvány alatt is gondoskodtunk a bentlakásos otthonainkban élők ellátásáról és a fertőzés elleni védekezésről – ezt karácsonykor sem tesszük másképp.

Esély az esélyteleneknek

Esély az esélyteleneknek

Rendszeres fejlesztő foglalkozásainknak köszönhetően évente több mint 3000 nehéz körülmények között élő gyermek felzárkózását segítjük elő. A digitális oktatás időszakában sok gyermek további hátrányokat halmozott fel, Kapaszkodó 2.0 programunk keretében nekik is esélyt adtunk a felzárkózásra.

A Szívposta ugyan már lezárult, de még csatlakozhatsz az ország legnagyobb ünnepi összefogásához! Csatlakozom
Logisztikai partnerünk
  • Magyar Posta Logisztika