Adományozás

A jótékonyság a legszebb karácsonyi ajándék!

szeretet.éhség. Szívposta - Rendhagyó karácsonyi ajándék

Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a szeretet.éhség. Szívposta kezdeményezésben, és ezzel támogatta  az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját!

A járványhelyzet miatt az idei Karácsonyra másként készülünk, mint a korábbi években. Csak a legszükségesebb esetben mozdulunk ki, amit lehet online próbálunk megvenni, elintézni.

A tökéletes karácsonyi ajándék ma már néhány kattintással megszerezhető, de az igazi személyes találkozásokat nem pótolja a legmodernebb technika sem. Sokunknál elmaradnak most a hagyományos évi végi rokoni találkozók, a közös baráti forraltborozások az adventi vásárban…

Mindeközben a járvány következményei miatt sok embertársunk került nehéz helyzetbe. Nekik már igazi ajándék lehet egy tál meleg étel vagy a fűtött otthon is. Most, adventkor még nagyobb szükség van az összefogásra!

Az Ökumenikus Segélyszervezet elindította a szeretet.éhség. Szívpostát, amivel december 14-ig egyszerre lehetett küldeni egy különleges kis karácsonyi ajándékot és segíteni a rászoruló családoknak.

szeretet.éhség. Szívposta - Rendhagyó <b>karácsonyi ajándék</b>

Karácsonyi ajándékozás lépésről lépésre

Hogyan válik karácsonyi ajándékból valódi segítség?

Étel az éhezőknek

Étel az éhezőknek

2020-ban a járvány miatt sok esetben érintkezés nélkül adtuk, adjuk át az adományokat. Hajléktalanokat segítő intézményeink a járvány alatt is nyitva tartanak. A legszigorúbb járványügyi intézkedések betartásával, de a maszkok mögül is igazi emberi törődéssel segítjük fedélnélküli embertársainkat, az adventi időszakban is.

Otthon az otthontalanoknak

Otthon az otthontalanoknak

A járvány alatt bentlakásos otthonainkban élők teljes ellátásáról és a fertőzés elleni védekezésről is gondoskodunk – ezt karácsonykor sem tesszük másképp.

Esély az esélyteleneknek

Esély az esélyteleneknek

A digitális oktatás időszakában sok gyermek további hátrányokat halmozott fel. Adományokból működő Kapaszkodó programunk keretében gyermekek ezreinek nyújtunk esélyt a felzárkózásra országszerte.

Logisztikai partnerünk
  • Magyar Posta Logisztika