fbpx
Rendkívüli áradások Líbiában - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás

Adventi Adománygyűjtés

2022. november elején 27. alkalommal indítottuk el Adventi Adománygyűjtésünket. A  felhívásunk hatására több mint 650 ezren csatlakoztak Magyarország legnagyobb ünnepi összefogásához.

Meghirdetett összefogásunkhoz ez alkalommal is számos módon lehetett csatlakozni, de a legnépszerűbb adományozási forma ezúttal is a 1353-as adományvonal volt, amit advent időszakában több mint 377 000 alkalommal tárcsázták országszerte, ezzel hívásonként, üzenetenként 250 forintot felajánlva Segélyszervezetünknek. Az adományvonalon érkezett több mint 94,3 millió forintnyi felajánlással, a Tesco áruházi adománykuponos gyűjtés során összegyűlt 60 000 000 forinttal, valamint a magán- és vállalati befizetések 142 802 186 forint adományával a 2022. évi Adventi Adománygyűjtés során összesen 297 125 686 forint felajánlás érkezett.

Köszönjük a támogatóknak, minden vállalati és médiapartnernek, magánadományozónak és önkéntesnek, hogy csatlakozott az ország legnagyobb ünnepi összefogásához! A támogatásnak köszönhetően nem csak a nehéz helyzetben lévők számára tehettük szebbé az ünnepeket, a hozzájárulások abban is segítenek, hogy folytatni tudjunk a munkánkat és az idei  év 365 napján is ételt, otthont, esélyt adhassunk a rászorulóknak.

Adományodnak köszönhetően

Hogyan segítünk?

Hogyan lehetett csatlakozni?

Az adományozás legegyszerűbb módja: bankkártyával itt, a honlapunkon. Itt tudsz csatlakozni

Hírek az adománygyűjtésről

Partnereink az Adventi Adománygyűjtésben