Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Komlószüret Kastélyosdombón

Komlótermesztés Kastélyosdombón

A komlótermesztésnek nagy hagyománya van Magyarországon, amely az elmúlt évtizedekben visszaszorult. Ezt a hagyományt kívántuk újjáéleszteni a HEINEKEN Hungária közös programunkkal. A 2018 őszén egy hektáron ültetett, Perle, Saazer és Chinook komlót 2020-ban tudtuk először szüretelni a területen. A kezdeményezés célja, hogy növeljük a jó minőségű, magyar alapanyagok mennyiségét a sörgyártásban, s emellett hozzájáruljunk a termesztésben részt vevő hátrányos helyzetű családok megélhetéséhez is.
Az idei év során is várhatóan több mázsa jó minőségű, egészséges komlót szüretelünk - ennek az ünnepélyes indító eseményeként szolgál a "Komlószüret Kastélyosdombón".

Jótékonysági akció - Iskolakezdés együtt

A rendezvény valamennyi elemében megjelenik segélyszervezetünk „Iskolakezdés együtt!” adománygyűjtése. A segélyakció hátrányos helyzetű gyermekek tanévkezdéséhez nyújt támogatást új, minőségi tanszerek formájában. A látogatók ahhoz járulhatnak hozzá, hogy a térségben élő, több száz nehéz sorsú gyermek is a szerencsésebb társaikhoz hasonló esélyekkel kezdhesse a tanévet.