Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Ne csak szurkolj, segíts! támogatói termékek

„NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” jelmondatunkkal ellátott támogató termékeink a gyártási költségen felül adományt is tartalmaznak, így ezek megvásárlásával Te is hozzá tudsz járulni az Ökumenikus Segélyszervezet hátrányos helyzetű, bántalmazott gyerekeknek szervezett táboraihoz. A termékeken ráadásul a 1353-as adományvonal száma is olvasható, viselésükkel a többi futót és szurkolót is adományozásra tudod ösztönözni!

Rendelés folyamata

1.    Az alábbi oldalon megtalálod a termékek listáját, árát (mérettáblázat és további információk az oldal alján lévő letölthető dokumentumokban találhatók). Válaszd ki a megrendelni kívánt terméket, majd töltsd ki a megrendelő űrlapot, ide kattintva!
2.    Várd meg, amíg kapsz tőlünk egy visszaigazoló e-mailt, arról, hogy az adott termékből van-e raktáron. (Ezt a levelet legkésőbb 48 órán belül megküldjük neked.)
3.    Miután megkaptad a visszaigazoló e-mailünket, 3 munkanapon belül utald át a megrendelt termék(ek) árát az alábbi bankszámlaszámra, “Ne csak szurkolj, segíts” közleménnyel: 11784009-20603478
4.    A termékeket személyesen tudod átvenni budapesti központunkban vagy kitelepüléseinken.

Rendelhető termékek

Technikai futópóló - férfi

Kék-fehér színű technikai futópóló „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” felirattal, illetve a 1353-as adományozó telefonszámmal logózva.
Ár: 4990 Ft

Megrendelem

Technikai futópóló - női

Kék-fehér színű, V-nyakú technikai futópóló „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” felirattal, illetve a 1353-as adományozó telefonszámmal logózva.
Ár: 4990 Ft

Megrendelem

Pamut póló (kereknyakú, unisex)

Kék színű, kereknyakú unisex pamut póló „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” felirattal, illetve 1353-as adományozó telefonszámmal logózva.
Ár: 1990 Ft

Megrendelem

Pamut póló (v-nyakú, női)

Kék színű, v-nyakú női szabású pamut póló „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” felirattal, illetve 1353-as adományozó telefonszámmal logózva.
Ár: 1990 Ft

Megrendelem

Sportzsák

Kék színű sportzsák „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!”felirattal logózva. A zsák megerősített sarkokkal is rendelkezik.
Ár: 1490 Ft

Megrendelem

Napellenző

Kék színű napellenző „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” felirattal logózva. A napellenző előre ívelt és állítható tépőzárral rendelkezik.
Ár: 1990 Ft

Megrendelem

Letölthető dokumentumok