fbpx
Rendkívüli áradások Líbiában - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás
Önkéntesség

Önkéntesség

Együtt többet segíthetünk!

Sokszínű önkéntesség: változatos, időnként kihívást jelentő feladatok, amelyeken keresztül magunkat és környezetünket is jobban megismerhetjük.

Sokrétű tevékenységünknek köszönhetően kortól és érdeklődéstől függetlenül – a diákoktól az aktív nyugdíjasokig – sokaknak tudunk testhez álló önkéntes lehetőséget kínálni.

Egyéni önkéntesség

Egyéni önkéntesség

Számunkra az önkéntesség alapvető érték. Mindennapi tevékenységünk során önkénteseink elkötelezett munkája nélkülözhetetlen segítséget jelent: krízishelyzetek enyhítésében, az adománygyűjtéseknél és szemléletformálásban, különféle rendezvényeken, a szociális munkánk támogatásában. Éppen ezért önkénteseink számára biztosítjuk a hosszú távú elköteleződés és fejlődés lehetőségét, amelyet a rendszeresen szervezett önkéntes képzések, találkozók, tematikus estek is segítenek.

Én is jelentkezem önkéntesnek
Vállalati önkéntesség

Vállalati önkéntesség

Széleskörű tevékenységünkön és országos szociális intézményhálózatunkon keresztül számos lehetőséget kínálunk partnereinknek arra, hogy egy vagy akár több napos program keretében a vállalat segítő szándéka valós értékteremtésben tudjon megnyilvánulni. Minden programot precíz tervezés és alapos előkészítés előz meg, hogy a nap végén mindenki átélhesse az eredményes, jól végzett munka örömét. A munkatársak új szerepben ismerhetik meg egymást, így ezek az akciók csapatépítő tréningként is népszerűek.

Iskolai Közösségi Szolgálat

Iskolai Közösségi Szolgálat

Célunk, hogy ösztönözzük a diákokat az aktív társadalmi szerepvállalásra, és szervezett keretek között biztosítsunk lehetőséget arra, hogy megtapasztalhassák a segítő szolgálat eredményét, az abból fakadó jó érzést, pozitív energiát!

Hogyan segíthetsz?

  • Rendezvényeken, adománygyűjtéseken Rendezvényeken, adománygyűjtéseken
  • Ételosztásokon Ételosztásokon
  • Nyári táborokban Nyári táborokban
  • Segélycsomagok összeállításban Segélycsomagok összeállításban
  • Ruhaválogatással Ruhaválogatással

Légy tagja Te is önkéntes közösségünknek!