Adományozás
Vállalatoknak

Vállalatoknak

Közösség a társadalmi felelősségvállalásban
Kapcsolat: csr@segelyszervezet.hu

Segélyszervezetünk számos vállalat partnere a társadalmi felelősségvállalásban. Legyen szó gyors segélyakcióról vagy éveken át tartó programról, minden együttműködés közös értékeken és érdekeken alapul, melyek közül a legfontosabbak a szakmaiság és az átláthatóság. Együttműködéseinkről minden fórumon szívesen beszélünk, mert hiszünk abban, hogy a jó példák inspirálóak.

Csatlakozzon közösségünkhöz! Vegye fel velünk a kapcsolatot a csr@segelyszervezet.hu címen, vagy érdeklődjön a +36 1 382 0700-as telefonszámon.

Miért velünk?

Miért velünk?

Magyarország egyik legnagyobb karitatív szervezeteként professzionális CSR együttműködést kínálunk a hazai vállalati szektor felelős szereplőinek.

Közel három évtizedes tapasztalatunk és egyedülállóan sokszínű tevékenységünk biztos alapot jelent egy-egy új, cégre szabott projekt megtervezésekor.

Hogyan segíthet a vállalatom? Legnépszerűbb együttműködési formák

  • Pénzadományozás Pénzadományozás
  • Tárgyi adományozás Tárgyi adományozás
  • Szolgáltatás adományozás Szolgáltatás adományozás
  • Vállalati önkéntesség Vállalati önkéntesség

Segélyszervezetünk alapértékei, melyekre a partnereink építhetnek

Szakmaiság

Szakmaiság

Humanitárius, szociális és fejlesztő munkánk alapos szakmai tudást és hatékony csapatmunkát igényel. Területükön kiemelkedő tapasztalattal rendelkező szakértőink az érintettekkel, helyi közösségekkel együttműködésben dolgoznak, így ismerik a szükségleteket, tudják, hogyan lehet a leghatékonyabban segítséget nyújtani.

Partnerség

Partnerség

A CSR területén kiterjedt tanácsadói, projektmenedzsment és kommunikációs tapasztalattal rendelkező csapat gondoskodik arról, hogy az ötletek megvalósuljanak.

Átláthatóság

Átláthatóság

A kezdetektől kiemelt hangsúlyt fektetünk munkánk legszigorúbb nemzetközi sztenderdek szerinti átláthatóságára. Ennek részeként minden vállalati együttműködésről, illetve az adományok felhasználásáról részletes projektbeszámolót készítünk.

Amennyiben kérdése, ajánlata vagy felajánlása van, esetleg egy személyes találkozó keretében szeretné feltérképezni az Ökumenikus Segélyszervezettel való együttműködés lehetőségeit, keressen bennünket.

Partneri közösségünk

Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködések kialakítására törekszünk, hogy közös erővel még több rászoruló számára nyújthassunk hatékony segítséget. Egyedülálló támogatói fokozat-rendszert hoztunk létre, hogy könnyen áttekinthetővé, szervezetté váljanak partneri kapcsolataink.