Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

A Tesco a Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium első stratégiai vállalati partnere

Április 14-én került sor első közös szakmai rendezvényükre, melyen a Tesco vezető vállalati szakemberei kalauzolták az iskola technikumi képzésben részt vevő tanulóit az áruházlánc budaörsi központjában. A program során a diákok betekintést kaptak a nagyvállalat belső működésébe, megismerték az áruházlánc egyes részlegeinek (logisztika, beszerzés, HR, marketing, értékesítés) napi munkáját. A szakmai napot előadások, workshopok és játékos feladatok színesítették.

„Stratégiai partnerségünk az Ökumenikus Segélyszervezettel több mint egy évtizede tart. Az ukrajnai menekülteket segítő közös munka még magasabb szintre emelte együttműködésünket, melyet most egy teljesen új területre terjesztünk ki. A Tesco Akadémia Magyarország egyik legnagyobb kiskereskedelmi gyakorlati képzőhelye, ahol évente több mint 1500 tanuló vesz részt a képzési programban. Elkötelezettek vagyunk, hogy mind számukra, mind a karrierjüket nálunk kezdő fiataloknak színvonalas oktatást biztosítsunk. Büszke vagyok arra, hogy szakértelmünket a BIT jövőre induló első logisztikus osztályának örökbefogadásával az utánpótlásnevelés egy újabb kezdeményezésében kamatoztathatjuk” – mondta Pálinkás Zsolt, a Tesco-Global Zrt. vezérigazgatója.

A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnáziumról

A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium (BIT) a jövőben 500 diák számára kínál piacképes szaktudást, valamint gimnáziumi képzést is nyújt. A 11 ezer négyzetméteres új középiskola zöldmezős beruházás során épül Biatorbágyon, átadása 2023 nyarán várható.

A BIT mind az oktatási környezet kialakításában, mind az oktatási módszertanban épít a legkorszerűbb nemzetközi és hazai tapasztalatokra. Az intézmény célja, hogy diákjai piacképes, a gazdasági szereplők elvárásai szerinti tudással, gyakorlati tapasztalattal felvértezve kerüljenek ki az iskolából. Ezért mind az elméleti, mind a gyakorlati képzésben meghatározó szerepet szán az intézménynek otthont adó, dinamikusan fejlődő gazdasági régió vállalatainak.

A Biatorbágyi Innovatív Technikum és Gimnázium honlapja: www.bit-edu.hu,

Facebook oldala: www.facebook.com/biteduhu.