Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

A Tescoban vásárolt adománykuponokkal 38 millió forint gyűlt össze Kapaszkodó programunkra

A Kapaszkodó adománygyűjtés eredményességében a magánszemélyek mellett meghatározó szerepet játszottak a segélyakció adománygyűjtő stratégiai partnerei. A Tesco üzleteiben május 3. és május 31. között adománykuponok megvásárlásával csatlakozhattak az összefogáshoz a vásárlók. Az áruházak pénztárainál és önkiszolgáló kasszáinál 250 forintos, a Tesco weboldalán pedig 250, 500 és 1000 forintos kuponokat lehetett vásárolni, melyek eladásából több mint 37,4 millió forint folyt be a Kapaszkodó program támogatására. Az összeget az áruházlánc 38 millió forintra egészítette ki.

Az ország összefogásának köszönhetően összesen 77 millió forint folyt be a május elején tizedik alkalommal meghirdetett Kapaszkodó programunk támogatására.

 

„Az Ökumenikus Segélyszervezet stratégiai partnereként a Tesco az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként csatlakozott idén is a Kapaszkodó programhoz. Hihetetlenül büszke vagyok minden egyes kollégámra és a vásárlóinkra, hogy évről-évre egyre nagyobb odaadással támogatják ezt a jó ügyet. Az összefogás ereje most májusban minden eddiginél nagyobb volt, hiszen már a program felénél túlszárnyaltuk a tavaly gyűjtött összeget, a végeredményt pedig közel megdupláztuk. Boldog vagyok, hogy az idén 38 millió forinttal segíthetjük a hátrányos körülmények között élő családokban nevelkedő gyermekek felzárkózását, hiszen számukra a segítség a jelenlegi gazdasági körülmények mellett talán minden eddiginél fontosabb” – emelte ki Pálinkás Zsolt, a Tesco magyarországi vezérigazgatója az adomány jelképes átadásakor.