fbpx
Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Megkezdtük az első tanszercsomagok kiszállítását

Bár a 2000 gyermek támogatásához szükséges pénz jelentős része már összegyűlt, még mindig szükség van a 1353-ra érkező 250 forintos hívásokra a hajrában, hogy teljesüljön az augusztus közepén meghirdetett célkitűzésünk.

A sajtónyilvános alkalmon Gáncs Kristóf, kommunikációs igazgatónk kifejtette: nagy öröm, hogy idén máris ilyen sokan álltak a segélyakció mellé. Már több mint 50 ezren tárcsázták a 1353-as adományvonalat, és több millió forint gyűlt össze a Segélyszervezet www.iskolakezdesegyutt.hu honlapján adományozóknak köszönhetően is. Kommunikációs  mondott az adománygyűjtésben és az Iskolakezdés együtt! segélyakció logisztikájában is segítséget nyújtó Magyar Posta Zrt.-nek.

 

 

A csomagok összeállításában önkéntesekkel, az adományok célba juttatásában pedig logisztikai partnerként segítő Magyar Posta Zrt. képviseletében Panulin Ildikó, a vállalat szóvivője elmondta: „állami vállalatként és az egyik legnagyobb hazai foglalkoztatóként egyszerre kötelesség és egyben már 10 éve hagyomány is az Iskolakezdési kampány támogatása. Fontos számunkra, hogy azok a családok, akik segítséget kapnak az iskolakezdéshez, megtapasztalják, hogy nincsenek egyedül, számíthatnak az emberek, a társadalom gondoskodó figyelmére. Köszönjük a támogatás lehetőségét az Ökumenikus Segélyszervezetnek.”

A tanszercsomagok keddi összeállításában és egy rászoruló családhoz való eljuttatásában Wolf Kati, a kampány arca is bekapcsolódott. Az énekesnő arra biztat mindenkit, hogy aki teheti, hívja a 1353-as adományvonalat (250 forint/hívás) vagy adományozzon a www.iskolakezdesegyutt.hu oldalon.