Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Tescós adománykuponok nyújtanak kapaszkodót rászoruló hazai gyermekeknek

A május 16. és június 19. között a Tesco áruházak pénztárainál és önkiszolgáló kasszáinál kapható 250 forintos, valamint a Tesco weboldalán elérhető 250, 500 és 1000 forintos kuponokból befolyt összegből az Ökumenikus Segélyszervezet rászoruló gyermekek ezreinek nyújt lehetőséget országszerte a szegénység okozta hátrányaik leküzdésére.

„A Segélyszervezet hosszú távú partnereként vásárlóinkkal és kollégáinkkal közösen évek óta rendszeresen veszünk részt adománygyűjtő akciókban. Többek között az Ukrajnában zajló háború elől menekülők ellátásáért is azonnal összefogtunk, ugyanakkor mindkettőnk számára egyaránt fontos a segítségnyújtás azok számára, akik itthon szorulnak támogatásra. Ennek egyik alapvető eleme az Ökumenikus Segélyszervezet nélkülöző gyerekekért végzett munkája, akik a segélyszervezet támogatása nélkül nem indulhatnának társaikkal egyenlő esélyekkel az életben. Bízom benne, hogy az ország legnagyobb adománygyűjtő csapataként ezúttal is minél több gyermeknek adhatunk esélyt a változásra” – mondta Hevesi Nóra, a Tesco Magyarország kommunikációs vezetője.
Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója hangsúlyozta: „A Segélyszervezet arra törekszik, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. A rendszeres, személyre szabott fejlesztő foglalkozások és a nyári táborok valódi esélyt adnak a felzárkózásra. Hálásak vagyunk a Tescónak, hogy a háború elől menekülőkért végzett munkánk mellett a hazai rászoruló gyermekeket segítő tevékenységünk támogatásában is számíthatunk rájuk. Ezt az évtizedes együttműködést különösen értékessé teszi, hogy a Tesco kuponos adománygyűjtésével évről évre vásárlók százezreit képes bevonni az összefogásba.”