Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Tizenegy év alatt 14.000 tanszercsomag adományt gyűjtöttünk rászoruló gyermekeknek

Immár a második évtizedét kezdjük közösen a Segélyszervezettel ennek a számomra különösen kedves esélyteremtő programnak, melynek révén a megajándékozott gyerekek minőségi eszközökkel és egy kis önbizalommal feltöltekezve indulhatnak el saját lehetőségeik felfedezésének, képességeik kibontakoztatásának útján. Immár 14.000 gyermeknek adhattuk meg közösen a kezdő energiát a tanévkezdéshez, büszke vagyok arra, hogy mostanra az induló évek kisdiákjai közül sokan sikeres felnőttekké válhattak.” - mondta el Jamniczky Zsolt az E.ON Hungária Csoport vezérigazgató-helyettese az eseményen.

Lehel László, elnök-igazgató megköszönte a vállalat adományát, majd az idén már 11. alkalommal elindított kampány bő két hetét összegezve kifejtette: egymást követték a Segélyszervezet figyelemfelhívó akciói azzal a céllal, hogy minél többen csatlakozzanak az adománygyűjtéshez. A terv összesen 20 millió forint összegyűjtése volt, amelyből a Segélyszervezet 2000 gyermek számára tudott fejenként tízezer forint értékű segítséget nyújtani.

A Kockapark által térítésmentesen rendelkezésre bocsájtott rendezvényhelyszín interaktív foglalkozásain részt vevő gyerekek számára külön öröm volt, hogy olyan hírességtől vehették át a tanszereket személyesen, mint Wolf Kati, aki az Iskolakezdés együtt! kampány arca. A kétezredik csomag átadása után az énekesnő köszönetet mondott minden adományozónak, aki a 1353-as adományvonalon, a www.iskolakezdesegyutt.hu weboldalon vagy tárgyi adománnyal segítette a rászoruló gyerekek tanévkezdését az elmúlt hetekben.