fbpx
Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Wolf Kati személyesen adta át az első csomagokat

Hajrájához érkezett idei Iskolakezdés együtt! segélyakciónk. A pénzadománygyűjtéssel párhuzamosan önkénteseink fáradhatatlanul állítják össze és adják fel a csomagokat, hogy szeptember elsejéig minden gyerekhez eljussanak a hiánypótló iskolaszerek. A nehéz sorsú családok egyikének ismert önkéntesünk, Wolf Kati személyesen adta át az első csomagot. A négygyermekes édesanyának és családjának nagy örömet jelentett az iskolatáskákat, füzeteket jelentő segítség.

Renáta két helyen is dolgozik, hogy elő tudja teremteni a család fenntartásához szükséges anyagiakat, de az iskolakezdés meghaladja a lehetőségeit, nem tudja megvenni a szükséges eszközöket.

„Nagyon nagy segítség ez a tanszercsomag nekünk a Segélyszervezettől, mert egyedül nevelem a 4 gyerekemet, ráadásul így az iskolakezdésen megspórolt összeget egy másik alapvető szükséglet fedezésére, a 221 ezer forintos gázszámla kifizetésére tudom fordítani – mivel most írták át a nevemre a gázt.” – meséli Bálint Renáta, a 16 éves Márk, a 14 éves Milán, a 11 éves Antónia, és 9 éves Emília édesanyja. Ők öten jelenleg önkormányzati lakásban laknak, de az évek folyamán több anyaotthont is megjártak.