Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Azonnali segítség

1, Ha kapcsolati erőszak áldozata vagy:


2, Ha gyereke(i)d bántalmazás áldozatai:


3, Ha gyerekként bántalmazás áldozata vagy:

Annak az oktatási intézménynek, ahol tanulsz, feladata az is, hogy segítsen neked, ha valamilyen magánéleti problémával állsz szemben. Érdemes végiggondolnod, van-e olyan pedagógus, akiben meg tudsz bízni, és akinek őszintén  el mered mondani a nehézségeidet. Vannak olyan iskolák, ahol elérhető szociális munkás, iskolapszichológus, ifjúságvédelmi felelős, akiket azért alkalmaznak, hogy különböző helyzetekben segítsék a tanulókat. Bármelyik felnőtt szakembertől kérheted, hogy kezelje bizalmasan a problémádat. Amennyiben iskolán kívül szeretnél szakembert keresni, fordulhatsz a településeden működő családsegítő központ vagy gyermekjóléti szolgálat munkatársaihoz.

Ha senkihez nem tudsz fordulni problémáddal, keresd telefonon a Kék Vonal Lelkisegélyvonalat (Gyermekkrízis Alapítvány) az egész országból ingyenesen hívható 116-111-es számon vagy az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálatot a 06-80-20-5520-as telefonszámon!

 

4, Ha segíteni szeretnél valakinek, aki bántalmazás áldozata:

Ne légy közönyös, ha családodban, szomszédságodban arra utaló jelet észlelsz, hogy valakit bántalmaznak. Az időben érkező segítség akár sorsfordító is lehet!