Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Junior informatikai üzemeltetési munkatárs – Budapest

Az 1991-ben alapított Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat.

Segélyszervezetünk nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában. Részletes információkat a www.segélyszervezet.hu oldalon találhat.

Az informatikai üzemeltetési munkatárs támogató feladatköre kiterjed az országos központ és a vidéki intézmények üzemeltetési területeire egyaránt.

Az informatikai üzemeltetési munkatárs feladat- és felelősségi köre az alábbiak koordinációját, szakmai felügyeletét foglalja magában – a Segélyszervezet belső szabályzatainak és érdekeinek megfelelően:

Amit kínálunk:

Feladatok:

Elvárások:

Előny:

Foglalkoztatás jellege 

Benyújtandó iratok, másolatok:

A munkakör betölthetőségének időpontja:

azonnal

Jelentkezés módja: 

Pályázatokat a hr@segelyszervezet.hu emailcímre/A “Jelentkezem” gombra kattintva várjuk, kérjük megjelölni a pozíciót, amelyre jelentkezik: „Junior informatikai üzemeltetési munkatárs ”