Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Partnerkapcsolati és pályázatírási munkatárs

Az Ökumenikus Segélyszervezet Nemzetközi Fejlesztési és Humanitárius Igazgatósága állást hirdet partnerkapcsolati és pályázatírási munkatárs pozíció betöltésére budapesti központjába.

Az 1991-ben alapított Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat.

Segélyszervezetünk nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában. A Segélyszervezet a professzionális segítségnyújtás hiteles, meghatározó szereplője Magyarországon. Munkájának fókuszában minden területen az esélyteremtés áll.

Olyan új csapattagot keresünk, aki széleskörű pályázatírási tapasztalatokkal rendelkezik, otthonosan mozog a pályázati folyamatok adminisztratív támogatásában, valamint részt vett már nemzetközi partnerekkel történő kapcsolattartásban, és új kapcsolatok kiépítésében.

Amit kínálunk:

Feladatok:

Az új munkatárs feladata a Segélyszervezet Business Development and Partnership Unit (Üzletfejlesztési és Partnerségi Csoport) működésének operatív és adminisztratív támogatása, kiemelten az alábbiak:

Előnyt jelent:

Elvárások:

Benyújtandó iratok:

Munkavégzés helye:

Jelentkezési mód

A részletes szakmai önéletrajzot bérigény megjelöléssel a következő e-mail címre várjuk: hr@segelyszervezet.hu, kérjük, hogy a levél tárgyaként „Csoportvezető-Szociális Igazgatóság” megjelölést használja.

A munkakör betölthetőségének időpontja: azonnal