Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Szakmai koordinátor – Budapest

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Szociális Igazgatósága budapesti központjába állást hirdet kapcsolati erőszak szakmai koordinátor munkakör betöltésére.

Az 1991-ben alapított Magyar Ökumenikus Segélyszervezet Magyarország egyik legnagyobb, nemzetközileg is elismert karitatív szervezete. Az alapító egyházak összefogása ma már szakemberek, önkéntesek, adományozók és felelős vállalati partnerek egyre bővülő közösségeként segíti a nélkülözőket és bajbajutottakat.

Segélyszervezetünk nemzetiségi, vallási és világnézeti hovatartozásra való tekintet nélkül, a legszigorúbb szakmai és átláthatósági követelményeknek megfelelve nyújt segítséget a rászorulóknak Magyarországon, a Kárpát-medencében és a világ számos országában.

A Segélyszervezet széleskörű szolgáltatási palettával segíti a kapcsolati erőszak áldozatait, titkos menedékházat, krízisközpontot, krízisambulanciát, illetve anonim online tanácsadó szolgáltatást működtet, emellett országos figyelemfelhívó kampányokat szervez. Ezen szolgáltatások koordinálására olyan elkötelezett szakembert keres, aki tapasztalatokkal rendelkezik a kapcsolati erőszak kezelése és megelőzése területén.

 

Foglalkoztatás jellege:

teljes munkaidő

 

A foglalkoztatás időtartama:

határozatlan

 

Munkavégzés helye: 

Budapest XXII. kerület

 

Mit kínálunk?

 

Feladatok:

 

Elvárások: 

 

Előny:

 

Jelentkezés módja:

 

Jelentkezési határidő:

2023.május 5.

 

A munkakör betölthetőségének időpontja:

azonnal

 

Jelentkezés

a következő e-mail címen: hr@segelyszervezet.hu, a levél tárgyaként kérjük megjelölni a pozíciót, amelyre jelentkezik: szakmai koordinátor”