Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Idősek Otthona, Dunavarsány

Kiknek segítünk?

A dunavarsányi Idősek Otthonában időskorúak és 18. életévüket betöltött, önmagukról gondoskodni nem tudó személyek számára nyújtunk komplex segítséget. Magas szintű ellátást kínálunk azoknak, akik bármilyen szociális vagy egészségügyi okból nehezen, vagy egyáltalán nem képesek önmaguk ellátására, és családjuk nem tudja vállalni állandó gondozásukat.


Hogyan segítünk?

Intézményünk sokszínű ellátást nyújt korszerű, méltó körülmények között. Szakképzett munkatársaink segítő hozzáállásukkal megadják számukra a biztonságot, a mindennapi fizikai és érzelmi törődést. Az ellátás magában foglalja az átmeneti elhelyezést, a napi 5 étkezést, az intézményi és személyi textilmosást, a gyógyszerellátást és szükség szerint a gyógyszerezést, gyógyszeradagolást, valamint a gyógyászati segédeszközök biztosítását. 11 fős szakmai személyzet áll ellátottjaink rendelkezésére a nap 24 órájában. Az intézményvezető mellett mentálhigiénés munkatárs, orvos, 4 fő szakápoló és 6 fő kisegítő munkatárs biztosítja a folyamatos felügyeletet és ápolást.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az ellátottak mentális és egészségi állapotuknak megfelelő ellátást kapjanak. Ezt szolgálják a közösségi programok, egyéni beszélgetések, tanácsadások, ünnepekhez kapcsolódó, illetve játékos foglalkozások is.  Ezek további célja a passzívabb vagy mozgásszervi panaszokkal küzdő lakók „megmozgatása”, aktivizálása fizikai megterhelés nélkül. Az időskorral járó demencia sokakat érint, ezért a munkatársaink arra törekednek, hogy az ellátottak kognitív funkcióit személyre szabottan szinten tartsák, romlását mérsékeljék.

Szolgáltatásaink

-24 órás szakmai, szakápolói felügyelet
– Elhelyezés felújított, tágas 1 és 2 ágyas szobákban
– Rendszeres orvosi kezelés
– Teljes ellátás
– Családias hangulat
– Rendszeres programok, foglalkozások
– Parkosított, nyugalmas környezet, kerttel és sok zöld felülettel
– Könnyű megközelítés Budapestről