Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Szenvedélybetegek Nappali Intézménye, Sopron

Kiknek segítünk?

Intézményünkben a Győr-Moson-Sopron megye területén élő, 16. életévüket betöltött, fekvőbeteg-gyógyintézeti kezelést nem igénylő szenvedélybetegeknek nyújtunk segítséget.

Elérhetőségeink

Szociális és Fejlesztő Központ, Sopron – Szenvedélybetegek Nappali Intézménye
9400. Sopron, Balfi út 31.,
E-mail: sopron@segelyszervezet.hu; Telefon: +36 30 451 63 43

Hogyan segítünk?

Személyre szabott, átfogó támogatást nyújtunk mindazoknak, akik életvitelét megnehezíti valamilyen függőség. Nemcsak átmeneti támaszt nyújtunk, hanem abban is segítünk a szenvedélybetegeknek, hogy önállóan meg tudjanak birkózni problémáikkal, nehézségeikkel. Támogatást nyújtunk egészségügyi kérdésekben, szakemberekkel való kapcsolatfelvételben, és segítünk az álláskeresésben is. Intézményünkben addiktológiai konzultáns, szociális munkatárs és pszichiáter segítségét vehetik igénybe a segítséget kérők.

 

Felhőtlen felnőttkor elnevezésű komplex programunk keretében olyan állami gondoskodásban felnevelkedett fiataloknak segítünk, akiknek a pozitív családi minta hiánya miatt több támogatásra van szükségük az önálló életvitel, illetve a kiegyensúlyozott családi élet kialakításához. Célunk növelni a fiatalok felelősségérzetét saját életük alakításában , illetve motiválni őket a pozitív változások és a személyes fejlődés irányába. A program egyik fontos célkitűzése a generációk közötti együttműködés ösztönzése, fejlesztése.

Tevékenységeink