Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Közösségünk

Önkénteseink

Szervezetünk megalakulása óta önkéntesek ezreit vonta be munkájába. Mindennapi tevékenységünk során önkénteseink elkötelezett munkája nélkülözhetetlen segítséget jelent: krízishelyzetek enyhítésében, az adománygyűjtéseknél és szemléletformálásban, különféle rendezvényeken, a szociális munkánk támogatásában és egyéb területeken.

Megnézem az önkéntes munka lehetőségeit

Jószolgálati nagyköveteink

Lévai Anikó

1998 óta segíti jószolgálati nagykövetként az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját; szóval és tettel egyaránt – a pulpitus mögül és gumicsizmában.

Kovács "Koko" István

Világhírű bokszolónk 2004 óta végzi önkéntes munkáját a Segélyszervezetnél, családapaként, üzletemberként, sportújságíróként is mindig tud időt szakítani a rászorulók felkarolására, a fiataloknak való példamutatásra.

Adományozók

Adományozóink adják a Segélyszervezet közösségének legnépesebb csoportját. Erkölcsi és anyagi támogatásuk teszi szervezetünket képessé, hogy még több rászorulónak még hatékonyabban segíthessünk. Átlátható, etikus adománygyűjtő tevékenységünk bizonyítéka, hogy több mint 10000 adományozó találja érdemesnek céljainkat, tevékenységünket rendszeresen támogatni.

Én is csatlakozom az adományozói közösséghez

Alapító egyházak

Az Ökumenikus Segélyszervezetet 1991-ben a hazai történelmi protestáns és ortodox egyházak alapították, hogy az „egyházak kinyújtott karjaként” professzionális segítséget nyújthasson a rászorulóknak.

Nemzetközi partnereink

Segélyszervezetünk a nemzetközi közösség részeként számos szervezet partnere a humanitárius és fejlesztési munkában. Az együttműködések által szerzett tapasztalatok és az egész világra kiterjedő kapcsolatrendszer nagy segítséget jelent a hatékony, összehangolt segítségnyújtásban.

Vállalati partnereink

Segélyszervezetünk számos vállalat partnere a társadalmi felelősségvállalásban. Sokszínű partneri közösségünk minden tagja saját lehetőségei és eszközei szerint járul hozzá közös céljaink eléréséhez.

Ismerd meg összes vállalati partnerünket

Stratégiai partnereink

Gyémánt fokozatú partnerek

Arany fokozatú partnerek

Adománygyűjtő/kommunikációs partnerek