Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Modellprogram Kastélyosdombón

Évről évre több „sikertörténet” bizonyítja, hogy a Kastélyosdombói Modellprogram az együttműködő családok számára valódi esélyt kínál a szociális intézmények közötti vándorlás ördögi köréből való kitörésre.

Egyéb tevékenységeink

Kastélyosdombói intézményeink között helyett kapott egy oktatóközpont is, mely a modellprogram képzésein túl lehetőséget ad szociális szakembereknek szóló továbbképzésére, illetve kisebb konferenciákra is.

A kastélyosdombói központ nem csak az otthonban élő gyermekek felzárkózását segíti elő: rendszeres közösségi és fejlesztő programjainkra az egész térségből érkeznek gyermekek és családok, a nyár folyamán pedig egymást érik a hátrányos helyzetű gyermekeknek szóló táborok az Esélytáborban.

Kastélyosdombói mintagazdaságunkhoz több szociális vállalkozás is kapcsolódik, amelyeknek köszönhetően a település legnagyobb munkaadójává váltunk. Ezeknek a vállalkozásoknak a munkahelyteremtésen felül további célja a nyereség szociális programokba történő visszaforgatása, biztosítva ezek hosszú távú fenntarthatóságát.

Több információ a szociális vállalkozásokról