A gyermekek javára gyűjtött a 103.9 Sláger FM

A 103.9 Sláger FM is csatlakozott az Ökumenikus Segélyszervezet kezdeményezéséhez, melyben a Gyermekek hete eseménysorozat keretén belül egész pénteken adománygyűjtő napot tartott a rádió. Jáksó László és a Sláger FM műsorvezetői több mint 2 millió forintot gyűjtöttek a rászoruló gyerekeknek

Hatalmas sikerrel zárult a Sláger FM és az Ökumenikus Segélyszervezet közös gyermeknapi adománygyűjtő kampánya – nyilatkozta Jáksó László, a Sláger FM kreatív igazgatója. Az adománygyűjtő napon több mint 2 millió forint gyűlt össze, hogy a Segélyszervezet segíteni tudjon rászoruló gyermekeken.

Az adománygyűjtő akcióban fontos szerepet kapott a Sláger Reggel csapata. A műsor Abaházi Csaba, Pordán Petra, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert vezetésével már reggel 10 óráig jelentős összeggel tudott hozzájárulni a jótékonysági kezdeményezéshez. A sikeres adománygyűjtés örömére összeállt a Sláger Kórus, a 103.9 Sláger Fm műsorvezetői dalba foglalva köszönték meg hallgatóik nagylelkűségét.

Még a műsort megelőző napon hatalmas érdeklődés övezte az Ökumenikus Segélyszervezet gyermeknapi rendezvényét, melyen rászoruló gyermekek vehettek részt különféle programokon, közismert személyiségek vezetésével. Az eseményen közreműködtek a rádió műsorvezetői is: Pordán Petra, Fehér Mariann, Abaházi Csaba, Bárdosi Sándor, Somogyi Zoltán, Viktorin Tamás és Habóczki Máté. A műsorvezetők örömmel vetetették bele magukat a gyerekekkel közös játékba, így többek között csocsóztak, kvízjátékban vettek részt, valamint különféle készségfejlesztő játékokat is kipróbáltak a legkisebbekkel közösen.

"Nagyon jó volt találkozni a gyerekekkel, akik elképesztően örültek nemcsak a közös játéknak, de azoknak az ajándékcsomagoknak is, melyeket az esemény végén átadtunk nekik. Megható pillanatoknak lehettünk részesei, a gyerekek tiszta, őszinte reakcióinak, ahogy örömöt csalhattunk az arcukra apróságokkal is. Apróságnak tűnhet egy hívás a 1353-as adományszámra is, de ha sokan ragadunk telefont ez a hívás hatalmas segítséget jelenthet a rászoruló gyerekeknek" - utalt Pordán Petra a kezdeményezéshez kapcsolódó adománygyűjtésre.