Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Az immunrendszert és a tüdőt erősítő vitaminadománnyal segítik a rászorulókat

900 doboz fontos vitaminokat és gyógynövénykivonatokat tartalmazó air7 vitamint ajánlott föl adományként az étrendkiegészítő gyártója az Ökumenikus Segélyszervezet számára. A tüdő vitalitását fokozó és az immunrendszert erősítő készítmény a mai egészségügyi nehézségek leküzdésében támogatja az emberi szervezetet. A vitaminkészítményt az Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el nehéz élet és egészségi körülmények között élőkhöz, idősekhez.

A Siren7 Kft. adományát január 26-án adták át az Ökumenikus Segélyszervezet budapesti központjában. Rusvai Miklós vírusszakértő, az air7 tüdővitamin jótékonysági nagykövete kihangsúlyozta: „Az immunrendszer megfelelő működéséhez nélkülözhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás, a vitaminok, nyomelemek és olyan segédanyagok, amelyek az adott szervezet védekezőképességét minél jobban megnövelik. Mivel jelenleg a légzőszervi megbetegedések szezonjában vagyunk, terjednek a légzőszerveket fenyegető vírusos és baktériumos fertőző betegségek: a Covid-19, az influenza és egyéb kórokozók által okozott tüdőgyulladás. Különösen fontos tehát, hogy most minél jobban fokozzuk a légzőszervek ellenálló képességét, amit reményeink szerint az átadott készítmény is segít majd.”

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója köszönetmondásában elmondta, hogy a vitaminok egy részét a szervezet Országos Segélyközpontján keresztül juttatják el a rászorulókhoz, valamint idősotthonokban élők, illetve meggyengült egészségi állapotú emberek részesülnek belőle.

A téli hónapokban – a járvány kezdete óta pedig különösen is – komoly kiadást jelent a minőségi vitaminok, immunerősítők beszerzésre. Nagy öröm számunkra, hogy e jelentős adománynak köszönhetően, most rászoruló családok és idősek százait támogathatjuk az egészségmegőrzésben.