Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Lékai-Kiss Ramóna hív összefogásra az Ökumenikus Segélyszervezet új adventi videójában

Megindító videóban hív összefogásra az Ökumenikus Segélyszervezet önkénteseként Lékai-Kiss Ramóna. A karitatív szervezet rászoruló családok ezreit egész évben segítő munkájára indítottt Adventi Adománygyűjtése most különösen is nagy jelentőséggel bír, hiszen a többszörösére megnövekedett energiaárak és az égbe szökő élelmiszerárak ennek a segítségnyújtásnak a folytatását veszélyeztetik. Éppen akkor, amikor sok családnak nagyobb szüksége van támogatásra, mint valaha.

A Segélyszervezetet hosszú évek óta támogató népszerű műsorvezető, színésznő arra hívja föl a figyelmet, hogy ez az ünnepi időszak más mint a többi. A kialakult gazdasági helyzet egyre több családot sodor kilátástalan helyzetbe, sokaknak okoz gondot otthonuk fűtése, vagy éppen melegételt tenni az asztalra. Nekik ez a tél a túlélésről szól, ételre, otthonra és esélyre van szükségük. Bár senkinek sem könnyű, de éppen ezért most kell igazán segíteni a legrászorultabbakat! A 1353-as adományvonal hívásával, hívásonként 250 forinttal, a www.segelyszervezet.hu oldalon pedig online lehet csatlakozni az összefogáshoz – buzdít adományozásra Lékai-Kiss Ramóna.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Adventi Adománygyűjtés célja nem egy egyszeri ajándékozás csupán, azért gyűjt a Segélyszervezet, hogy az ünnepeken túl, a hétköznapokban is ott tudjon lenne a rászorulók mellett: enyhítve a nélkülözést, kitörési pontokat kínálva a szegénységből, esélyt adva a családoknak felzárkózásra, a gyermekeknek a szegénység okozta hátrányaik leküzdésére.

 Hogyan lehet csatlakozni az összefogáshoz?