fbpx
Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Adománygyűjtéseink

Aktuális gyűjtéseink

Évente ismétlődő, állandó kampányaink

szeretet.éhség.

1995 óta hirdetjük meg minden évben Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket, amely azóta, évről évre növekedve, az ország legnagyobb ünnepi összefogása lett. A felhívás állandó mottójává vált szeretet.éhség. és a tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával.

Tovább olvasok

Kapaszkodó

Minden tavasszal a gyereknaphoz közeledve adománygyűjtést indítunk a Kapaszkodó program támogatására . Az akció célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a Segélyszervezet által működtetett otthonokban és gyermekekkel foglalkozó intézményekben zajló munkára, melynek köszönhetően évente több mint 3000-an kaphatnak esélyt egy boldogabb gyermekkorra.

Tovább olvasok

Iskolakezdés együtt!

Minden augusztusban Iskolakezdés együtt! címmel országos adománygyűjtést szervezünk 1000 gyermek beiskolázásának támogatására - ezt a járványhelyzet miatt 2020-ban és 2021-ben megdupláztuk: 2000 gyermeket támogattunk. Célkitűzésünk, hogy a segítség már az első becsöngetés előtt célba érhessen.

Tovább olvasok

Összefogás a kárpátaljai rászorulókért

A hosszú évek óta fennálló gazdasági kihívások, az emelkedő élelmiszer és energiaárak mellett a járvány következményei is nehéz helyzet elé állították a kárpátaljai rászorulókat. Minden ősszel adománygyűjtést indítunk, hogy a hideg, téli hónapok előtt minél több rászoruló gyermeknek, családnak és idősnek tudunk segíteni élelmiszerrel és tüzelővel, illetve folytatni tudjuk egész évben működő gyermekfejlesztő programunkat.

Tovább olvasok