fbpx
Segíts Te is a Hegyi-Karabahból menekülőknek!
Segítek
Adományozás
Adománygyűjtéseink

Adománygyűjtéseink

Rendszeres adományozói közösség

Óriási segítséget jelentenek segélyszervezetünk számára azok az adományozók, akik elkötelezetten, hónapról hónapra támogatják munkánkat. A kiszámítható rendszerességgel érkező adományok teszik lehetővé, hogy olyan hosszú távú programokat tervezzünk és működtessünk, melyek nemcsak átmeneti segítséget, hanem valódi kitörési pontokat is tudnak kínálni a szegénységből a nélkülöző gyermekeknek, családoknak.

Egyszerű csatlakozni: ha rendelkezel bankkártyával, akkor az alábbi gombra kattintva, online adományozói felületünkön egy gyors regisztráció után máris beállíthatod, hogy mennyi pénzzel és milyen gyakran szeretnéd segíteni munkánkat.

<b>Rendszeres</b> adományozói közösség
A segítségnyújtás legegyszerűbb módja a bankkártyával történő online adományozás. Csatlakozom az adományozói közösséghez

Évente ismétlődő, állandó kampányaink

szeretet.éhség.

szeretet.éhség.

1995 óta hirdetjük meg minden évben Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket, amely azóta, évről évre növekedve, az ország legnagyobb ünnepi összefogása lett. A felhívás állandó mottójává vált szeretet.éhség. és a tört mézeskalácsszív mára évente több százezer ember számára jelent egyet karácsony egyik legfontosabb üzenetével: a cselekvő szeretettel, a szegények, a hiányt szenvedők támogatásával.

Tovább olvasok
Kapaszkodó

Kapaszkodó

Minden tavasszal a gyereknaphoz közeledve adománygyűjtést indítunk a Kapaszkodó program támogatására . Az akció célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a Segélyszervezet által működtetett otthonokban és gyermekekkel foglalkozó intézményekben zajló munkára, melynek köszönhetően évente több mint 3000-an kaphatnak esélyt egy boldogabb gyermekkorra.

Tovább olvasok
Iskolakezdés együtt!

Iskolakezdés együtt!

Minden augusztusban Iskolakezdés együtt! címmel országos adománygyűjtést szervezünk 1000 gyermek beiskolázásának támogatására - ezt a járványhelyzet miatt 2020-ban és 2021-ben megdupláztuk: 2000 gyermeket támogattunk. Célkitűzésünk, hogy a segítség már az első becsöngetés előtt célba érhessen.

Tovább olvasok
Összefogás a kárpátaljai rászorulókért

Összefogás a kárpátaljai rászorulókért

A hosszú évek óta fennálló gazdasági kihívások, az emelkedő élelmiszer és energiaárak mellett a járvány következményei is nehéz helyzet elé állították a kárpátaljai rászorulókat. Minden ősszel adománygyűjtést indítunk, hogy a hideg, téli hónapok előtt minél több rászoruló gyermeknek, családnak és idősnek tudunk segíteni élelmiszerrel és tüzelővel, illetve folytatni tudjuk egész évben működő gyermekfejlesztő programunkat.

Tovább olvasok