Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Kastélyosdombóra bicikliztek és futottak a második térségi Jótékonysági Családi Sportnap indulói

A célba érőket Kirízs Zsolt Kastélyosdombó polgármestere, Lehel László, az Ökumenikus Segélyszervezet elnök-igazgatója és Madarász Zsuzsanna, a Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület elnöke köszöntötte.

A résztvevőket nem kiélezett versenyre várták a szervezők, hanem egy felhőtlen közösségi eseményre, ahol kicsik és nagyok saját tempójuknak és kedvüknek megfelelően teljesíthették a távot. A regisztrált versenyzőket a kastélyosdombói célban egy tál babgulyással vendégelték meg, ahol egyúttal lehetőség nyílt az intézménykomplexum (szociális központ, komlóültetvény, pelletáló üzem, sajtműhely stb.) megismerésére is. A versenyen részt vevő gyermekek pedig kalandparkban játszhattak, illetve népi játékokkal múlathatták az időt. A jótékonysági eseményt az Ökumenikus Segélyszervezet és a Barcsi Turisztikai, Gasztronómiai és Kulturális Egyesület partnerségben szervezte meg.

A rászoruló hazai gyerekeket támogató Kapaszkodó programot a 1353-as adományvonalon lehet támogatni (Egy hívás 250 forint). A segítő munkához a itt a honlapunkon, illetve a 11705008-20464565 számlaszámon is fogad Kapaszkodó megjelöléssel pénzadományokat az Ökumenikus Segélyszervezet.