Adományozás

Kapaszkodó program

Nagy hangsúlyt fektetünk a rászoruló gyermekek fejlesztésére, felzárkózásuk elősegítésére: Kapaszkodó programunk keretében a támogatott gyerekeket különböző fejlesztő foglalkozásokon és közösségi programokon vehetnek részt rendszeresen. A foglalkozások sokfélesége és a személyre szabott fejlesztési tervek esélyt adnak a változásra. Arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. A járványhelyzetben még nagyobb szükség van arra, hogy odafigyeljünk a rászoruló gyermekek fejlesztésére, hogy ne maradjanak le társaiktól és minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez.

Ezt a célt csak úgy tudjuk elérni, ha hosszú távú programokat működtetünk, melyek az átmeneti segítségen túlmutató, valódi kitörési pontokat is tudnak kínálni. Ezeknek a tervezésében és fenntartásában óriási segítséget jelentenek a hónapról-hónapra, kiszámíthatóan érkező adományok.

 

Számok tükrében

Így segítünk az adományokból

3000 forint

3000 forint

3000 forintból egy családok átmeneti otthonában élő gyermek 3 napi étkezését tudjuk fedezni.

6000 forint

6000 forint

6000 forintból egy gyermek egyéni fejlesztésen való részvételét finanszírozzuk (pl. mozgásfejlesztés, fejlesztő pedagógus vagy logopédus által tartott foglalkozás).

9000 forint

9000 forint

9000 forintból egy gyermek 1 órás pszichológiai tanácsadáson való részvételét tudjuk fedezni.

12 000 forint

12 000 forint

12 000 forintból egy élményprogramon való részvételt tudunk biztosítani egy gyermeknek (pl. kirándulás, kalandpark, gyermeknap).

20 000 forint

20 000 forint

20 000 forintból egy gyermek 4 napos napközis táborban való részvételének programköltségét tudjuk fedezni.

Itt segítünk

ökumenikus segélyszervezet

Te is segíthetsz - mindössze egy bankkártyára van szükséged!