Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Kuponos adománygyűjtés az ukrajnai menekültekért

Március 2. és 18. között kaphatók a Tesco áruházakban azok a 250 forintos adománykuponok, melyekkel a vásárlók segélyszervezetünk ukrajnai humanitárius segélyprogramját támogathatják. Stratégiai partnerként az áruházlánc rendszeresen részt vesz adománygyűjtő kampányainkban, és a mostani rendkívüli helyzetre is azonnal reagált.

A kuponok értékesítéséből befolyó összeget a Tesco megduplázza, hogy ezzel is segítse a háború elől menekülőket. A kuponok az áruházakon túl hamarosan online, a Tesco Otthonról szolgáltatásából is elérhetők lesznek.

Határtalan segítség programunk azonnali segítséget nyújt azoknak, akik kénytelenek voltak mindenüket hátrahagyni, és a háború hatásai miatt nélkülözőkké váltak. Megerősített beregszászi központunkon keresztül akár több tízezer térségbe érkező menekült ellátását tudjuk támogatni, határmenti segítőpontunkon pedig élelemmel, teával, takarókkal, higiéniás cikkekkel és információnyújtással segítjük a határátlépésre várakozókat. A magyarországi intézményeink pedig szükség esetén fogadni is tudják a menekült családokat.