Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Óriási mézeskalácsszív-díszítési akcióval hívták föl sztárok a figyelmet az Adventi Adománygyűjtésünkre

Az országos összefogás részeként megszervezett nagy mézeskalács díszítő rendezvényen 1353 szívecske készült, utalva a szervezetünk adományvonalára. A mézeskalácsok a rendezvényt követően rögtön az Adománypontunkra kerültek, mivel régi hagyománya az akciónak, hogy önkénteseink az Advent Bazilika rendezvénysorozat helyszínén felállított Adománypontjához érkező támogatóknak egy mézeskalács szívvel köszönik meg a pénzadományokat.

A budapesti Akvárium Klubban Gáncs Kristóf kommunikációs igazgató vezetésével önkéntesek serege, köztük olyan népszerű sportolók mint Berki Krisztián, Gyurta Dániel, Kapás Boglárka, Katus Attila, Kiss Gergely, Lőrincz Tamás, Siklósi Gergely, Szuromi Tímea, Telegdy Ádám, énekesek mint Wolf Kati és Vastag Csaba, olyan színészek és műsorvezetők mint Gál Petra, Harsányi Levente, Holdampf Linda, Iszak Eszter, Kardos Eszter, Lékai-Kiss Ramóna, Mezei Léda, Rátonyi Kriszta, Som-Balogh Edina, Szabados Ágnes, Szabó Erika, Trokán Anna és Vanya Tímea díszítették ki az 1353 darab szívecskét.

Gáncs Kristóf elmondta: az akcióval arra szeretnénk rámutatni, hogy a rendkívüli kihívások miatt rendkívüli összefogásra van szükség, hogy továbbra is ott lehessünk azok mellett, akiket a gazdasági válság még kilátástalanabb helyzetbe sodor. Az ismert közéleti személyiségek sokasága azt szimbolizálja, hogy az Segélyszervezetünk egy közösség, amely a széles körű összefogás erejével tud segíteni a rászoruló családokon. Az Adventi Adománygyűjtéshez most bárki egyszerűen tud csatlakozni a 1353-as adományvonal hívásával tárcsázásonként 250 forintot adományozva a rendkívül nehéz helyzetbe kerül embertársaink megsegítésére.

Hogyan lehet csatlakozni az összefogáshoz?