Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Több száz családot segítünk tűzifával

Az adományok átadása Adventi Adománygyűjtésünk keretében zajlik, mely az ünnepi időszakban segélyakciókkal szeretnénk felhívni a figyelmet a szolidaritás fontosságára, illetve forrást teremteni az egész éves, rászoruló embereket segítő munkánkhoz.

A 1353-as adományvonal tárcsázásával (250 forint/hívás) bárki segíthet; és csupán 400 hívás (= 100 ezer forintnyi tűzifa) már melegen tarthatja egy család otthonát a leghidegebb téli hónapokban!

 Intézményeink nélkülöző és krízishelyzetbe került családok ezreit segítik az év 365 napján, ételt, otthont, esélyt adva a rászorulóknak. A többszörösére megnövekedett energiaárak, az égbe szökő élelmiszerárak ennek a segítségnyújtásnak a folytatását is veszélyeztetik, éppen akkor, mikor sok családnak nagyobb szüksége van rá, mint valaha. Az Adventi Adománygyűjtés célja nem egy egyszeri ajándékozás csupán, azért gyűjtünk, hogy kitörési pontokat tudjunk kínálni a szegénységből és esélyt adjunk a rászoruló családoknak a felzárkózásra, a gyermekeknek pedig segítsünk a szegénység okozta hátrányaik leküzdésében a legnehezebb körülmények között is