Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Jótékonysági futás

ÖkuVáltó a SparMaratonon

A Budapest Sportirodával (BSI) partnerségben idén első alkalommal hirdetjük meg az Ökumenikus Váltót a SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. A kezdeményezés célja, hogy a legkülönbözőbb vallási felekezetekhez kötődő futókat szólítsuk egy futóközösségbe, egy közös célért.
Az Ökumenikus Váltóban induló csapattagok kétféle módon válhatnak jótékony futókká. Egyrészt az online nevezés során, a nevezési díjon felüli adománnyal, másrészt segélyszervezetünk 1353-as adományvonalát népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mez vásárlásával. A jótékony futók mindkét esetben Kapaszkodó programunkhoz járulhatnak hozzá.

Nevezés

Cél

Magyarországi futóversenyeink célja Kapaszkodó programunk támogatása. Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen több mint 3000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

2015-ben hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első Beregszászi Jótékonysági Félmaratont Kárpátalján. A közösségi kezdeményezés célja, hogy felhívja a magyar közvélemény figyelmét a nehéz gazdasági helyzetű szomszédos országban nélkülöző családokra. Az elmúlt években a verseny Kárpátalja legjelentősebb jótékonysági futóversenyévé vált. 2020-ban a koronavírus-járvány miatt a verseny ugyan elmaradt, de Kovács Kokó István vezetésével október 8-án egy virtuális közös futásra került sor. A bokszoló és a hozzá csatlakozó önkéntes futók a Margitszigeten futottak, és online kapcsolódtak össze a100 beregszászi iskolás gyerekkel, akik a félmaraton helyszínén „álltak rajthoz”.

További információk

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz!

Információ és rendelés

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!

Információ és rendelés

Adományozással

Adományozz honlapunkon, és biztasd erre szurkolóidat is!

Támogasd kapaszkodó programunkat!