Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Ne csak szurkolj, segíts! – csatlakozz futóközösségünkhöz

Cél: Kapaszkodó program támogatása

Jótékonysági futóink célja 2023-ban a Kapaszkodó programunk támogatása, közvetlen adományaikkal, illetve a 1353-as adományvonalunk népszerűsítésével.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen több mint 3000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával a Kapaszkodó programunkat támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz! A futómezt és pólót a Pólómánia weboldalán keresztül tudod megrendelni, akik ezt házhoz is szállítják neked. Ráadásul minden termék vásárlásával 2500 Ft-ot adományozol is egyben a Segélyszervezet Kapaszkodó programjára.

Információ és rendelés

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből, melyeket a Pólómánia weboldalán keresztül tudod megrendelni, akik ezt házhoz is szállítják neked. Ráadásul minden termék vásárlásával 2500 Ft-ot adományozol is egyben a Segélyszervezet Kapaszkodó programjára.

Információ és rendelés

Adományozással

Adományozz honlapunkon a lenti gombra kattintva, és biztasd erre szurkolóidat is! Illetve tudsz adományozni a 2023-as Vivicitta és Spar Budapest Maratonra való nevezésed során is, a BSI nevezési felületén keresztül.

Támogasd kapaszkodó programunkat!

Korábbi versenyek, ahol jelen voltunk 2023-ban:

38. SPAR Budapest Maraton

2023. október 14-15.
Budapest, Pázmány Péter sétány

Jótékony futóink újabb jelentős versenyen hívták fel a figyelmet a Kapaszkodó programunk támogatására. A Budapest Maratonon a csapattagok ezúttal is a 1353-as számot és a „Ne csak szurkolj, segíts!” üzenetet viselték magukon, hogy így buzdítsanak adományozásra. Köszönjük minden futónknak, köztük partnereink a Philip Morris International, az MBH Bank, a BDPST Hotel Management és a Szerencsejáték Zrt. kollégáinak a futófesztiválon való részvételüket és azt, hogy közösen futottak egy jó ügy érdekében, a rászoruló gyermekekért.

További képek

38. Wizz Air Budapest Félmaraton

2023. szeptember 10.
Budapest

Rekord létszámban, több mint 100 jótékony futóval vettünk részt a 38. Wizz Air Budapest Félmaratonon. Az Ökumenikus Váltóban olimpiai bajnok, evangélikus püspök, népszerű színészek és műsorvezetők váltották egymást.

További képek

Nemzeti Atlétikai Központ Nyitófutás

2023. június 17.
Nemzeti Atlétikai Központ

Összesen 20 jótékony futónk állt rajthoz, a Nemzeti Atlétikai Központ nyitónapján ott, ahol két hónappal később az atlétikai világsztárjai fognak vesenyezni.

További képek

28. ALDI Női futógála

2023. június 4.
Budapest, Népliget

Jótékony futóink, a Segélyszervezet munkatársai és ismert önkénteseink közül Som-Balogh Edina, Mezei Léda és Rátonyi Kriszta is 10 km-t futott a kellemes júniusi futóidőben a Népligetben, a rászoruló gyermekekért .

Bővebb beszámoló a versenyről

II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maraton

2023. május 20.
Badacsony

Négy jótékony futónk is rajthoz állt „Ne csak szurkolj, segíts!” mezben a II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maratonon. Futóink a Tapolcai-medence legnagyobb tanúhegyének, a Badacsonynak a tövében futottak az idei év gyarkorlatilag első nyárias napján.

XVII. NN Ultrabalaton

2023. május 4-7.
Balatonfüred

A „Ne csak szurkolj, segíts!” váltója 21 óra 46 perc alatt 2023-ban is körbefutotta a Balatont! Köszönjük ismert önkénteseinknek, Mezei Lédának és Rátonyi Krisztának a részvételt, Iain Lindsay, korábbi budapesti Brit nagykövetnek pedig, hogy Japánból, virtuálisan erősítette a váltónkat!

Képek

38. Telekom Vivicittá

2023. április 22-23.
Budapest, Margitsziget

5 cég és 60 jótékony futó részvételével a „Ne csak szurkolj, segíts!” futócsapatunknak, a 38. Telekom Vivicittá-n elért mérlege számokban kifejezve a következő: 150 nevezés során leadott adomány, 3500 hívás a 1353-as adományvonalra, és 2 millió forint támogatás. Az összegyűlt adományt a Segélyszervezet több, mint 3000 rászoruló gyermeket támogató, egész évben 20 helyszínen működő, Kapaszkodó programjára fordítja.

Tovább olvasom