Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Jótékonysági futás

Cél

Magyarországi futóversenyeink célja Kapaszkodó programunk támogatása. Kapaszkodó programunk keretében országszerte 13 helyszínen több mint 2000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

2015-ben hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első Beregszászi Jótékonysági Félmaratont Kárpátalján. A közösségi kezdeményezés célja, hogy felhívja a magyar közvélemény figyelmét a nehéz gazdasági helyzetű szomszédos országban nélkülöző családokra. Az elmúlt években a verseny Kárpátalja legjelentősebb jótékonysági futóversenyévé vált. 2020-ban a koronavírus-járvány miatt a verseny ugyan elmaradt, de Kovács Kokó István vezetésével október 8-án egy virtuális közös futásra került sor. A bokszoló és a hozzá csatlakozó önkéntes futók a Margitszigeten futottak, és online kapcsolódtak össze a100 beregszászi iskolás gyerekkel, akik a félmaraton helyszínén „álltak rajthoz”.

További információk az összefogásról

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz!

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!

Adományozással

Adományozz honlapunkon, és biztasd erre szurkolóidat is!

Támogasd kapaszkodó programunkat!

Érdekel a program, mit tegyek? Mi az első lépés?

Egyszerű. Regisztrálj e-mailben a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu e-mail címen! Mi pedig mindig megküldjük neked a legfrissebb információkat, pl. hogy mikor, melyik futóversenyen és milyen aktuális célért állunk rajthoz.

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, ahonnan mindig első kézből tudsz majd értesülni a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.

Pólórendelés: a futómezt megrendelheted előre e-mailen, vagy a kitelepüléseinken személyesen is megvásárolhatod. (Ha biztos akarsz lenni, abban, hogy legyen a méretedben, javasoljuk az előrendelést.)

Ha további kérdéseid lennének, a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre írj nekünk!