Adószám: 19662927-1-43
Számlaszám: 11705008-20464565
Váltás klasszikus nézetre

Ne csak szurkolj, segíts!

Cél: Kapaszkodó program támogatása

Jótékonysági futóink célja 2023-ban a Kapaszkodó programunk támogatása, közvetlen adományaikkal, illetve a 1353-as adományvonalunk népszerűsítésével.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen több mint 3000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

28. ALDI Női Futógála

2023. június 4.
Budapest, Népliget

De hogyan is válhatsz jótékony futóvá ezen a versenyen? Legegyszerűbben úgy, hogy ha vásárolsz segélyszervezetünk 1353-as adományvonalát népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mezt és abban állsz rajthoz. Részletekért görgess lejjebb!

További információ és nevezés

38. Wizz Air Budapest Félmaraton

2023. szeptember 10.
Budapest

De hogyan is válhatsz jótékony futóvá ezen a versenyen? Legegyszerűbben úgy, hogy ha vásárolsz segélyszervezetünk 1353-as adományvonalát népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mezt és abban állsz rajthoz. Részletekért görgess lejjebb!

További információ és nevezés

38. SPAR Budapest Maraton

2023. október 14-15.
Budapest, Pázmány Péter sétány

De hogyan is válhatsz jótékony futóvá ezen a versenyen? Egyszerűen. Egyrészt vásárolhatsz segélyszervezetünk 1353-as adományvonalát népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mezt, hogy ebben állhass rajthoz. Valamint az online nevezésed során is tudsz adományt küldeni számunkra, a nevezési díjadon felül. Mindkét esetben pedig a Segélyszervezet Kapaszkodó programjához járulsz majd hozzá.

További információ és nevezés

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz!

Információ és rendelés

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!

Információ és rendelés

Adományozással

Adományozz honlapunkon a lenti gombra kattintva, és biztasd erre szurkolóidat is! Illetve tudsz adományozni a 2023-as Vivicitta és Spar Budapest Maratonra való nevezésed során is, a BSI nevezési felületén keresztül.

Támogasd kapaszkodó programunkat!

Korábbi versenyek, ahol jelen voltunk 2023-ban:

II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maraton

2023. május 20.
Badacsony

Négy jótékony futónk is rajthoz állt „Ne csak szurkolj, segíts!” mezben a II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maratonon. Futóink a Tapolcai-medence legnagyobb tanúhegyének, a Badacsonynak a tövében futottak az idei év gyarkorlatilag első nyárias napján.

XVII. NN Ultrabalaton

2023. május 4-7.
Balatonfüred

A „Ne csak szurkolj, segíts!” váltója 21 óra 46 perc alatt 2023-ban is körbefutotta a Balatont! Köszönjük ismert önkénteseinknek, Mezei Lédának és Rátonyi Krisztának a részvételt, Iain Lindsay, korábbi budapesti Brit nagykövetnek pedig, hogy Japánból, virtuálisan erősítette a váltónkat!

Képek

38. Telekom Vivicittá

2023. április 22-23.
Budapest, Margitsziget

5 cég és 50 jótékony futó részvételével a „Ne csak szurkolj, segíts!” futócsapatunknak, a 38. Telekom Vivicittá-n elért mérlege számokban kifejezve a következő: 150 nevezés során leadott adomány, 3500 hívás a 1353-as adományvonalra, és 2 millió forint támogatás. Az összegyűlt adományt a Segélyszervezet több, mint 3000 rászoruló gyermeket támogató, egész évben 20 helyszínen működő, Kapaszkodó programjára fordítja.

Tovább olvasom