fbpx
Rendkívüli áradások Líbiában - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás
Ne csak szurkolj, segíts! – csatlakozz futóközösségünkhöz

Ne csak szurkolj, segíts! – csatlakozz futóközösségünkhöz

Jótékonysági futás

Az Ökumenikus Segélyszervezet NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS! nevű jótékony futóközösségének célja, hogy ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet Kapaszkodó programjára, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé.

Várunk téged is a csapatba, ha…

… szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal, és segítenél a rászoruló gyerekeken,
… felhívnád erre a környezetedben élők figyelmét is,
… értéket teremtenél, hogy a Segélyszervezet valódi segíteni tudjon nyújtani, és
… már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük, hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!

Vásárolj futómezt és jelentkezz jótékonysági futócsapatunkba! A mezt a Pólómánia weboldalán tudod megrendelni, akik házhoz is szállítják neked. Ráadásul minden termék vásárlásával 2500 Ft-ot adományozol is egyben a Kapaszkodó programunkra.

Cél: Kapaszkodó program támogatása

Cél: Kapaszkodó program támogatása

Jótékonysági futóink célja 2023-ban a Kapaszkodó programunk támogatása, közvetlen adományaikkal, illetve a 1353-as adományvonalunk népszerűsítésével.

Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen több mint 3000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

38. Wizz Air Budapest Félmaraton

38. Wizz Air Budapest Félmaraton

2023. szeptember 10.
Budapest

Már több, mint 100 jótékony futónk jelezte, hogy a 1353-as adományvonalat népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mezben fog futni a szeptemberi Wizz Air Budapest Félmaratonon. Ha te nem vagy köztük, de szeretnél, látogass el szeptember 10-én a Segélyszervezet sátrához! Mi már reggel 6:00-tól ott leszünk. Ha van „Ne csak szurkolj, segíts!” mezed, gyere abban, ha még nincs, de szeretnél, a helyszínen is tudsz vásárolni.

További információ és nevezés
38. SPAR Budapest Maraton

38. SPAR Budapest Maraton

2023. október 14-15.
Budapest, Pázmány Péter sétány

De hogyan is válhatsz jótékony futóvá ezen a versenyen? Egyszerűen. Egyrészt vásárolhatsz segélyszervezetünk 1353-as adományvonalát népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mezt, hogy ebben állhass rajthoz. Valamint az online nevezésed során is tudsz adományt küldeni számunkra, a nevezési díjadon felül. Mindkét esetben pedig a Segélyszervezet Kapaszkodó programjához járulsz majd hozzá.

További információ és nevezés

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával a Kapaszkodó programunkat támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz! A futómezt és pólót a Pólómánia weboldalán keresztül tudod megrendelni, akik ezt házhoz is szállítják neked. Ráadásul minden termék vásárlásával 2500 Ft-ot adományozol is egyben a Segélyszervezet Kapaszkodó programjára.

Információ és rendelés
Termékek vásárlásával

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből, melyeket a Pólómánia weboldalán keresztül tudod megrendelni, akik ezt házhoz is szállítják neked. Ráadásul minden termék vásárlásával 2500 Ft-ot adományozol is egyben a Segélyszervezet Kapaszkodó programjára.

Információ és rendelés
Adományozással

Adományozással

Adományozz honlapunkon a lenti gombra kattintva, és biztasd erre szurkolóidat is! Illetve tudsz adományozni a 2023-as Vivicitta és Spar Budapest Maratonra való nevezésed során is, a BSI nevezési felületén keresztül.

Támogasd kapaszkodó programunkat!

Érdekel a program, csatlakozni szeretnék

  1. Regisztrálj ITT és lépj be Facebook csoportunkba, hogy első kézből értesülj a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.
  2. Rendelj „Ne csak szurkolj, segíts!” futómezt, amivel már rögtön támogathatod a munkánkat.

Ha további kérdésed lenne, írj a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre!

Érdekel a program, csatlakozni szeretnék

Vállalati futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Sőt, hozd a többieket is! Csatlakozzatok céges csapatként, és küzdjetek együtt a közös célért! Gyűjtsetek minél több támogatót a kollégák közül! Jelentkezzetek ITT vagy írjatok a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu e-mail címre az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban.

Érdemes csatlakozni vállalatként, mert…
… a futás közösséget épít.
… a vállalat társadalmi szerepvállalását erősíti.

Vállalati futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Korábbi versenyek, ahol jelen voltunk 2023-ban:

Nemzeti Atlétikai Központ Nyitófutás

Nemzeti Atlétikai Központ Nyitófutás

2023. június 17.
Nemzeti Atlétikai Központ

Összesen 20 jótékony futónk állt rajthoz, a Nemzeti Atlétikai Központ nyitónapján ott, ahol két hónappal később az atlétikai világsztárjai fognak vesenyezni.

További képek
28. ALDI Női futógála

28. ALDI Női futógála

2023. június 4.
Budapest, Népliget

Jótékony futóink, a Segélyszervezet munkatársai és ismert önkénteseink közül Som-Balogh Edina, Mezei Léda és Rátonyi Kriszta is 10 km-t futott a kellemes júniusi futóidőben a Népligetben, a rászoruló gyermekekért .

Bővebb beszámoló a versenyről
II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maraton

II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maraton

2023. május 20.
Badacsony

Négy jótékony futónk is rajthoz állt „Ne csak szurkolj, segíts!” mezben a II. Trigo Badacsony Félmaraton és Maratonon. Futóink a Tapolcai-medence legnagyobb tanúhegyének, a Badacsonynak a tövében futottak az idei év gyarkorlatilag első nyárias napján.

XVII. NN Ultrabalaton

XVII. NN Ultrabalaton

2023. május 4-7.
Balatonfüred

A „Ne csak szurkolj, segíts!” váltója 21 óra 46 perc alatt 2023-ban is körbefutotta a Balatont! Köszönjük ismert önkénteseinknek, Mezei Lédának és Rátonyi Krisztának a részvételt, Iain Lindsay, korábbi budapesti Brit nagykövetnek pedig, hogy Japánból, virtuálisan erősítette a váltónkat!

Képek
38. Telekom Vivicittá

38. Telekom Vivicittá

2023. április 22-23.
Budapest, Margitsziget

5 cég és 50 jótékony futó részvételével a „Ne csak szurkolj, segíts!” futócsapatunknak, a 38. Telekom Vivicittá-n elért mérlege számokban kifejezve a következő: 150 nevezés során leadott adomány, 3500 hívás a 1353-as adományvonalra, és 2 millió forint támogatás. Az összegyűlt adományt a Segélyszervezet több, mint 3000 rászoruló gyermeket támogató, egész évben 20 helyszínen működő, Kapaszkodó programjára fordítja.

Tovább olvasom