Adományozás
Jótékonysági futás

Jótékonysági futás

Ne csak szurkolj, segíts!

Az Ökumenikus Segélyszervezet NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS! nevű jótékony futóközösségének célja, hogy ráirányítsa a többi futó, illetve a szurkolók figyelmét a Segélyszervezet célkitűzéseire, és ezáltal minél több embert változtasson szurkolóból aktív segítővé.

Várunk téged is a csapatba, ha…

… szívesen kötöd össze a futást jótékonysággal,
… felhívnád erre a környezetedben élők figyelmét is,
… értéket teremtenél, hogy a Segélyszervezet valódi segíteni tudjon nyújtani, és
… már tudod: a jó célokkal nem elég egyetérteni, nem elég szurkolni értük, hanem aktívan tenni is kell azért, hogy megvalósuljanak!

Jelentkezz jótékonysági futócsapatunkba!

ÖkuVáltó a SparMaratonon

ÖkuVáltó a SparMaratonon

A Budapest Sportirodával (BSI) partnerségben idén első alkalommal hirdetjük meg az Ökumenikus Váltót a SPAR Budapest Maraton Fesztiválon. A kezdeményezés célja, hogy a legkülönbözőbb vallási felekezetekhez kötődő futókat szólítsuk egy futóközösségbe, egy közös célért.
Az Ökumenikus Váltóban induló csapattagok kétféle módon válhatnak jótékony futókká. Egyrészt az online nevezés során, a nevezési díjon felüli adománnyal, másrészt segélyszervezetünk 1353-as adományvonalát népszerűsítő „Ne csak szurkolj, segíts!” mez vásárlásával. A jótékony futók mindkét esetben Kapaszkodó programunkhoz járulhatnak hozzá.

Nevezés
Cél

Cél

Magyarországi futóversenyeink célja Kapaszkodó programunk támogatása. Kapaszkodó programunk keretében országszerte 20 helyszínen több mint 3000 hátrányos helyzetű és bántalmazott gyermek vesz részt rendszeresen közösségi és fejlesztő programjainkon. Szakemberek bevonásával arra törekszünk, hogy a gyermekek minden segítséget megkapjanak a szegénység okozta hátrányok leküzdéséhez. Intézményhálózatunkban a foglalkozások sokfélesége (egyéni fejlesztő foglalkozások, lovas- és mozgásterápia, kreatív- és élményprogramok, korrepetálás, gyógypedagógiai és pszichológiai szolgáltatások) ad esélyt a hosszú távú felzárkózásra.

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

Beregszászi Jótékonysági Félmaraton

2015-ben hagyományteremtő szándékkal szerveztük meg az első Beregszászi Jótékonysági Félmaratont Kárpátalján. A közösségi kezdeményezés célja, hogy felhívja a magyar közvélemény figyelmét a nehéz gazdasági helyzetű szomszédos országban nélkülöző családokra. Az elmúlt években a verseny Kárpátalja legjelentősebb jótékonysági futóversenyévé vált. 2020-ban a koronavírus-járvány miatt a verseny ugyan elmaradt, de Kovács Kokó István vezetésével október 8-án egy virtuális közös futásra került sor. A bokszoló és a hozzá csatlakozó önkéntes futók a Margitszigeten futottak, és online kapcsolódtak össze a100 beregszászi iskolás gyerekkel, akik a félmaraton helyszínén „álltak rajthoz”.

További információk

Hogyan tudok segíteni?

Futómez vásárlásával

Futómez vásárlásával

Fuss „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” futómezben, melynek megvásárlásával aktuális célkitűzésünket támogatod. A mez hátán a 1353-as adományvonal száma olvasható, így viselésekor másokat is adományozásra ösztönözhetsz!

Információ és rendelés
Termékek vásárlásával

Termékek vásárlásával

Vásárolj „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS" feliratú támogatói termékeinkből!

Információ és rendelés

Érdekel a program, csatlakozni szeretnék

  1. Regisztrálj ITT és lépj be Facebook csoportunkba, hogy első kézből értesülj a „NE CSAK SZURKOLJ, SEGÍTS!” programot érintő friss hírekről.
  2. Rendelj „Ne csak szurkolj, segíts!” futómezt, amivel már rögtön támogathatod a munkánkat.

Ha további kérdésed lenne, írj a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu email címre!

Érdekel a program, csatlakozni szeretnék

Vállalati futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?

Sőt, hozd a többieket is! Csatlakozzatok céges csapatként, és küzdjetek együtt a közös célért! Gyűjtsetek minél több támogatót a kollégák közül! Jelentkezzetek ITT vagy írjatok a necsakszurkolj@segelyszervezet.hu e-mail címre az együttműködési lehetőségekkel kapcsolatban.

Érdemes csatlakozni vállalatként, mert…
… a futás közösséget épít.
… a vállalat társadalmi szerepvállalását erősíti.

Vállalati futócsapat tagja vagyok. Csatlakozhatok ide is?