Adományozás
Nemcsak gyermeknapon, hanem egész évben a rászoruló gyerekekre fókuszál a Kapaszkodó program. A szervezet ismert önkéntesei Ne csak szurkolj, segíts! feliratú mezben hívtak összefogásra.

Gyermekjátékokkal és adományozási lehetőséggel várta a versenyre érkező szurkoló családokat Segélyszervezetünk vasárnap a 28. ALDI Női Futógálán. Míg a kicsik önfeledten játszottak, szüleik megismerhették a segélyszervezet rászoruló gyermekeket fejlesztő programjait, illetve nyári élménytáborokat is támogató Kapaszkodó programunkat.  A hátrányos helyzetű gyermekek támogatására meghirdetett összefogáshoz a helyszínen árusított „Ne csak szurkolj, segíts!” jótékonysági termékek megvásárlásával is lehetett csatlakozni.

Ahogy korábbi sportrendezvényeken, úgy a Segélyszervezetünk most is arra hívott: Ne csak szurkolj, segíts! A figyelemfelhívó akciónak az is célja ugyanis, hogy minél több szurkoló váljon az Ökumenikus Segélyszervezet közösségének tagjává. A Kapaszkodó program pedig nem csak gyermeknapon támogatja a rászoruló gyermekeket, hanem az év 365 napján.

A figyelemfelhívó akcióban Mezei Léda színésznő, Rátonyi Kriszta műsorvezető, és Som-Balogh Edina színésznő, a Segélyszervezetünk ismert önkéntesei és munkatársai vettek részt: a 10 km-es egyéni versenyben 1353 – Ne csak szurkol, segíts! feliratú futómezben álltak rajthoz.