Adományozás

Összefogás a kárpátaljai rászorulókért

Közel három évtizede segítjük Kárpátalján a legszegényebb családokat, gyermekeket és időseket. Idén a korábbinál is nagyobb szükség van a segítségre: a hosszú évek óta fennálló gazdasági kihívások, az emelkedő élelmiszer és energiaárak mellett a háború és járvány következményei is nehéz helyzet elé állították a kárpátaljai rászorulókat. Sokan vesztették el az állásukat, illetve bevételeiket, s azok számára, akiknek nem voltak tartalékaik, a mindennapi étkezés biztosítása, tűzelőanyagok és a szükséges gyógyszerek megvásárlása is problémát jelent.

A nehéz helyzetben egyre több család fordul az Ökumenikus Segélyszervezet beregszászi irodájához támogatásért, hogy az őszi-téli időszakban megfelelő élelmiszerhez, meleg ruhához és tüzelőhöz juthassanak. A háború és a járvány során megváltozott oktatási körülményekhez sok gyermek nehezen tudott alkalmazkodni ezért számukra kiemelten fontos, hogy csatlakozhassanak a szervezet egész évben működő, rászoruló gyermekek felzárkózását segítő programjaihoz.

Hogyan lesz adományodból valódi segítség?

Hogyan lesz adományodból valódi segítség?

Támogatásoddal, még a hideg, téli hónapok előtt minél több rászoruló kárpátaljai gyermeknek, családnak és idősnek tudunk segíteni élelmiszerrel és tüzelővel, illetve folytatni tudjuk beregszászi központunkban egész évben működő gyermekfejlesztő programunkat, melyet közel 100 hátrányos helyzetű gyermek látogat rendszeresen.

Segíts Te is a rászoruló kárpátaljai családoknak, gyerekeknek, időseknek! Én is segítek