Adományozás
Vállalatoknak

Vállalatoknak

Közösség a társadalmi felelősségvállalásban
Kapcsolat: csr@segelyszervezet.hu

Segélyszervezetünk számos vállalat partnere a társadalmi felelősségvállalásban. Legyen szó gyors segélyakcióról vagy éveken át tartó programról, minden együttműködés közös értékeken és érdekeken alapul, melyek közül a legfontosabbak a szakmaiság és az átláthatóság. Együttműködéseinkről minden fórumon szívesen beszélünk, mert hiszünk abban, hogy a jó példák inspirálóak.


Partneri közösségünk


Partnereinkkel hosszú távú, kölcsönösen előnyös együttműködések kialakítására törekszünk, hogy közös erővel még több rászoruló számára nyújthassunk hatékony segítséget. Egyedülálló támogatói fokozat-rendszert hoztunk létre, hogy könnyen áttekinthetővé, szervezetté váljanak partneri kapcsolataink.

Miért velünk?

Miért velünk?

Magyarország egyik legnagyobb karitatív szervezeteként professzionális CSR együttműködést kínálunk a hazai vállalati szektor felelős szereplőinek.

Közel három évtizedes tapasztalatunk és egyedülállóan sokszínű tevékenységünk biztos alapot jelent egy-egy új, cégre szabott projekt megtervezésekor.

Hogyan segíthet a vállalatom? Legnépszerűbb együttműködési formák

  • Pénzadományozás Pénzadományozás
  • Tárgyi adományozás Tárgyi adományozás
  • Szolgáltatás adományozás Szolgáltatás adományozás
  • Vállalati önkéntesség Vállalati önkéntesség

Alapértékeink

Segélyszervezetünk alapértékei, melyekre a partnereink építhetnek

Szakmaiság

Szakmaiság

Humanitárius, szociális és fejlesztő munkánk alapos szakmai tudást és hatékony csapatmunkát igényel. Területükön kiemelkedő tapasztalattal rendelkező szakértőink az érintettekkel, helyi közösségekkel együttműködésben dolgoznak, így ismerik a szükségleteket, tudják, hogyan lehet a leghatékonyabban segítséget nyújtani.

Partnerség

Partnerség

A CSR területén kiterjedt tanácsadói, projektmenedzsment és kommunikációs tapasztalattal rendelkező csapat gondoskodik arról, hogy az ötletek megvalósuljanak.

Átláthatóság

Átláthatóság

A kezdetektől kiemelt hangsúlyt fektetünk munkánk legszigorúbb nemzetközi sztenderdek szerinti átláthatóságára. Ennek részeként minden vállalati együttműködésről, illetve az adományok felhasználásáról részletes projektbeszámolót készítünk.