Adományozás

Rendszeres Adományozói Közösség

Segítség az év 365 napján

Óriási segítséget jelentenek segélyszervezetünk számára azok az adományozók, akik elkötelezetten, hónapról hónapra támogatják munkánkat. A kiszámítható rendszerességgel érkező adományok teszik lehetővé, hogy olyan hosszú távú programokat tervezzünk és működtessünk, melyek nemcsak átmeneti segítséget, hanem valódi kitörési pontokat is tudnak kínálni a szegénységből a nélkülöző gyermekeknek, családoknak.

Segítség az év 365 napján

Nekik tudunk segíteni támogatásodból

Csatlakozz Te is rendszeres támogatói közösségünkhöz! Rendszeres adományozást indítok

Miért érdemes rendszeres adományozást indítani?

Így csatlakozhatsz

Online adományozói felület

Online adományozói felület

Ha rendelkezel bankkártyával, akkor online adományozói felületünkön egy gyors regisztráció után máris beállíthatod, hogy mennyi pénzzel és milyen gyakran szeretnéd segíteni munkánkat. Ezt követően egy biztonságos OTP Simple Pay felületen rögzítheted a megbízást bankod felé.

Kattints ide rendszeres adományozás indításához!
Saját banknál

Saját banknál

Ha közvetlenül Bankodnál intézed az átutalási megbízást, akkor a 11705008-20464565 számlaszámot add meg új Rendszeres (vagy tartós) átutalási megbízás kedvezményezettjeként, az üzenet pedig legyen a Rendszeres adomány.
Kérünk, ebben az esetben írj egy rövid emailt az adomany@segelyszervezet.hu címre, amelyben tájékoztatsz bennünket az adomány összegéről – ezenfelül kérjük, add meg postai és e-mail címedet, továbbá telefonszámodat, hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot, és küldeni tudjuk hírleveleinket, meglepetéseinket.