Szolidaritási akció: Humanitárius válság a Közel-Keleten
Segítek
Adományozás

Mintegy 70 ezren tomboltak a Szuperkoncerten, amelyet partnerünk, a Szerencsejáték Zrt. szervezett Budapesten, a Hősök terén. Az estét Magyarország egyik legismertebb női DJ-je, Metzker Viktória nyitotta meg, akit T. Danny követett a színpadon. A pezsgő hangulatot fokozta Regán Lili, aki mixeivel felkészítette a közönséget egy igazi világsztár érkezésére. A tömeg ekkor már izgatottan várta a latin pop ikonját, Ricky Martint. Az énekes egyik legismertebb slágerével: a Maria-val indított, majd a több mint egy órás koncertjén valamennyi közkedvelt dallama megszólalt. A Szuperkoncertet hatalmas tűzijáték, valamint egy óriási drónshow zárta.

Önkénteseinkkel mi is kitelepültünk az eseményen, biztosítva a lehetőséget a készpénzes és bankkártyás helyszíni adományozásra is. Számos vendég látogatott el a sátrunkhoz, ilyen módon támogatva a dunai árvízi védekezésben folytatott munkánkat.

A Szerencsejáték Zrt. ugyancsak ezt a jótékony célt támogatta ingyenes rendezvényével: Napi Mázli játékának egyheti árbevételét ajánlotta fel az árvízzel érintett települések megsegítésére, továbbá a helyszínen értékesített sorsjegyekből származó bevétel száz százalékával Segélyszervezetünk árvízi védekezéssel és a károk helyreállításával kapcsolatos összefogását támogatta.