Adományozás
Köszönjük a támogatást – elértük a célt!

Köszönjük a támogatást – elértük a célt!

Rádiós összefogás a beteg gyerekekért
Segíts Te is adományoddal a beteg gyermekeknek!

Segíts Te is adományoddal a beteg gyermekeknek!

16 281 589 Ft cél: 12 000 000 Ft
136%
0 nap van hátra a kampányból
1688 támogató

Segítsünk a kórházakban fekvő beteg gyermekeknek

Az összegyűjtött adományok az Ökumenikus Segélyszervezeten keresztül a kijelölt kórházak gyermekosztályaihoz jutnak el, hogy mobileszközt vagy mobil internet előfizetést vásárolhassanak a kis betegeknek.

66 magyarországi rádió csatlakozott a kezdeményezéshez szerte az országból, amelynek keretében a megyeszékhelyek kórházainak gyermekosztályai számára gyűjtenek okoseszközökre. Az összegyűjtött pénzösszeget a kórházak mobilinternet beszerzésére fordítják a bent tartózkodó gyermekek számára. Az ezenfelül beérkező adományokból a gyermekosztályok tableteket vagy laptopokat, illetve olyan eszközöket vásárolnak, amelyeken keresztül online tartalmakat tudnak a gyerekek elérni. Célunk, hogy könnyebbé tegyük a kis betegek számára a hozzátartozóikkal való kapcsolattartást a járványhelyzet karácsonyi időszakában.

Köszönjük a beérkezett támogatásokhoz, sikeresen elértük a kitűzött célt. Ennek köszönhetően a kórházakban fekvő gyermekek erőt meríthetnek a gyógyuláshoz a szeretteik, barátaik hangjából!

<b>Segítsünk</b> a kórházakban fekvő beteg <b>gyermekeknek</b>
Partnereink a gyűjtésben
  • Helyi Rádiók Országos Egyesülete