Adományozás

COVID alatt az egészség marad! – Videó verseny

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezet videó versenyt hirdet, amely az EFOP-1.8.7.-16-2017-00025 azonosító számú „Prizma – Egyén, Család, Közösség – Komplex drogprevenciós program Debrecenben” című projekthez kapcsolódóan valósul meg.

Kinek szól a verseny?

Olyan tanulók jelentkezését várjuk, akik szívesen megmutatnák egy videóban, hogyan tudnak egészségesek maradni a COVID korlátozások alatt. A benyújtott pályázat állhat mozgóképekből, de fotókból is összeállítható a videó. Emellett más technikákat is tartalmazhat: rajzokat, festményeket, dalokat, verseket, slameket, mémeket, a határ csakis a képzelet!

A videó az alábbi témákat érintheti (minél többet, annál jobb)

  • Sport és mozgás
  • Egészséges táplálkozás
  • Időtöltés a szabadban
  • Megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztás
  • Vitaminpótlás
  • Mentális egészség megőrzése

Kik pályázhatnak?

A Debreceni Szakképzési Centrum alábbi tanintézeteinek tanulói:

  • Debreceni SZC Baross Gábor Technikum, Szakképző iskola és Kollégium
  • Debreceni SZC Beregszászi Pál Technikum
  • Debreceni SZC Építéstechnológiai és Műszaki Szakképző Iskola
  • Debreceni SZC Kreatív Technikum
  • Debreceni SZC Vegyipari Technikum

FONTOS, hogy a verseny egyéni! Egy-egy pályaművel, egy-egy fő indulhat a versenyen!

Nyeremények

A nyertes videókat készítők 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt nyernek, amelyet a Decathlon üzletben használhatnak fel!
A legtöbb tanulót indító testnevelés tanár meglepetés ajándékban részesül.

A pályázat menete

  1. Töltsd ki a jelentkezési lapot ide kattintva! Erre a felhívás megjelenésétől április 30. 16:00-ig van lehetőséged! ! FONTOS, hogy egy személy csak egyszer, egy videó feltöltésével nevezhet!
  2. Készítsd el a minimum 1, maximum 1,5 perces a videót arról, hogyan maradsz egészséges a korlátozások alatt. Légy kreatív! Használj akár többféle technikát és érints minél többet a megadott témákból!
  3. Küldd el nekünk a videót, a kover.nora@segelyszervezet.hu email címre, az iskolád és neved, valamint a videó címének feltüntetésével 2021.május 6. 16:00-ig! Ajánljuk a WeTransfer, ToldaCuccot és/vagy Mammutmail és hasonló szolgáltatásokat, melyekkel nagyobb méretű fájlokat is küldhettek. A feltöltött videó mérete maximum 1.75 GB lehet, a támogatott képarány 4:3. Az elfogadott videó formátumokat ide kattintva érhetitek el.
  4. Lájkold a Prizma Debrecen Facebook oldalát (https://www.facebook.com/prizmadeb), hogy nehogy lemaradj a fontos információkról! A beküldött videók is ezen az oldalon fognak megjelenni május 7-én 12:00-kor.
  5. Buzdítsd a barátaidat, osztálytársaidat és ismerőseidet a Prizma Debrecen Facebook oldal és az itt megjelenő videód lájkolására! (Érvényes lájknak az számít, amelyik az eredeti Prizma Debrecen oldalon megosztott képre érkezik. A más által továbbosztott bejegyzésre érkező lájkok nem számítanak bele a versenybe.) Szavazni/lájkolni május 14. 12:00-ig lehet.

Hogyan választjuk ki a nyertest?

A beérkezett pályázatok közül két nyertes is kiválasztásra kerül:
– a Segélyszervezet munkatársaiból álló zsűri által kiválasztott nyertes (értékelési szempontok: kreativitás, videó igényessége, aki a legtöbbet tesz az egészségéért)
– egy közönség kedvenc

A „közönség kedvenc” az a videó lesz, amelyikre a legtöbb lájk érkezik.

Eredményhirdetés

A szavazás utolsó napján, 2021.május 14-én 14:00-ig kihirdetjük a nyertest, a díjátadásra pedig a következő PRIZMA iskolai Egészségnapon kerül sor!

A pályázat mérföldkövei összefoglalva

április 30. 16:00-ig – Jelentkezési lap kitöltése
május 6. 16:00-ig – Elkészült videók beküldése
május 7. 12:00-ig – Elkészült videók közzététele
május 14. 12:00-ig – Szavazási időszak
május 14. 14:00-ig – Eredményhirdetés

A beküldött videóval kapcsolatos és adatvédelmi tudnivalókért kattints ide!

  • Videóval és adatvédelemmel kapcsolatos tudnivalók 419,77 KB Letöltés

Jelentkezz a versenyre!