Adományozás

szeretet.éhség.

Országos Adventi Pénzadománygyűjtés 2020

2020-ban 25. alkalommal hirdettük meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket! A sokak által az emblematikus szeretet.éhség. mézeskalácsszívről ismert összefogás negyedévszázad alatt Magyarország legnagyobb civil pénzgyűjtésévé vált.

Hogy mi a titok, amiért évről évre százezrek csatlakoznak? Talán éppen az, hogy célkitűzéseink túlmutatnak a karácsonyi jótékonyságon: segélyszervezetünk a beérkező adományok mintegy 10-15%-át használja fel csupán az ünnepi segélyakciókra, az adományok túlnyomó része az következő esztendő hétköznapjaiban teszi lehetővé, hogy ott legyünk a nélkülözők és bajbajutottak mellett. Így volt ez 2020-ban is, amikor a járvány okozta nehézségek közepette is töretlen elkötelezettséggel segítettük a rászorulókat, köztük azoknak a hozzánk forduló családok ezreit, akiket éppen a pandémia sodort nehéz helyzetbe.

Köszönjük mindenkinek, aki 2020 adventjén csatlakozott segítő közösségünkhöz, hogy az összefogás erejével tehessük szebbé rászorulók tízezreinek ünnepét, és ne kelljen elengednünk a kezüket a hétköznapokban sem!
A beérkezett adományok feldolgozása még zajlik, január végén tesszük közzé az összegzést, illetve azt, mire fordítjuk a támogatásokat.

Országos Adventi Pénzadománygyűjtés 2020

Adományodnak köszönhetően

Hogyan segítünk a járvány alatt?

Hogyan lehet csatlakozni?

Az adományozás legegyszerűbb módja: bankkártyával itt, a honlapunkon. Itt tudsz csatlakozni
Partnereink a szeretet.éhség. adománygyűjtésben