Adományozás

Adventi adománygyűjtés

2021-ben 26. alkalommal hirdetjük meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket! A sokak által az emblematikus szeretet.éhség. mézeskalácsszívről ismert összefogás negyedévszázad alatt Magyarország legnagyobb civil pénzgyűjtésévé vált.

Idén ünnepeljük segélyszervezetünk megalakulásának 30. évfordulóját. Három évtizede segítjük rászoruló embertársainkat az összefogás erejével. Ezt az erőt pedig az napról napra, emberről emberre épülő közösség adja, amely együtt sorsfordító csodákra képes nélkülözők és bajbajutottak, gyerekek és családok életében.

Idén is családok tízezreinek szeretnénk szebbé tenni az ünnepét az otthon melegét biztosító tüzelővel, élelmiszercsomaggal, melegétellel és nehéz sorsú gyermekeknek szervezett karácsonyi programokkal. Segélyszervezetünk küldetése azonban nem ér véget az ünnepekkel! A beérkező adományok túlnyomó része a következő esztendő hétköznapjaiban teszi lehetővé, hogy ételt, otthont és esélyt adjunk a rászorulóknak, köztük azoknak is, akiket az elmúlt két évet meghatározó járvány következményei sodortak nehéz helyzetbe.

Csatlakozz Te is segítő közösségünkhöz, tegyük szebbé az összefogás erejével rászorulók tízezreinek ünnepét, és ne engedjük el a kezüket a hétköznapokban sem!

Adományodnak köszönhetően

Hogyan segítünk?

Hogyan lehet csatlakozni?

Az adományozás legegyszerűbb módja: bankkártyával itt, a honlapunkon. Itt tudsz csatlakozni
Partnereink a szeretet.éhség. adománygyűjtésben