Adományozás

Adventi adománygyűjtés

Köszönjük mindenkinek, aki csatlakozott a szeretet.éhség. gyűjtés alatt segítő közösségünkhöz! Köszönjük, hogy együtt szebbé tehettük rászorulók tízezreinek ünnepét, és nem kell elengednünk el a kezüket a hétköznapokban sem!

2021-ben 26. alkalommal hirdettük meg Országos Adventi Pénzadománygyűjtésünket. A sokak által az emblematikus szeretet.éhség. mézeskalácsszívről ismert összefogás negyedévszázad alatt Magyarország legnagyobb civil pénzgyűjtésévé vált.

2021-ben ünnepeltük segélyszervezetünk megalakulásának 30. évfordulóját. Három évtizede segítjük rászoruló embertársainkat az összefogás erejével. Ezt az erőt pedig az napról napra, emberről emberre épülő közösség adja, amely együtt sorsfordító csodákra képes nélkülözők és bajbajutottak, gyerekek és családok életében.

A tavalyi évben is családok tízezreinek tettük szebbé az ünnepét az otthon melegét biztosító tüzelővel, élelmiszercsomaggal, melegétellel és nehéz sorsú gyermekeknek szervezett karácsonyi programokkal. Segélyszervezetünk küldetése azonban nem ért véget az ünnepekkel! A beérkező adományok túlnyomó része a 2022-es év hétköznapjaiban teszi lehetővé, hogy ételt, otthont és esélyt adjunk a rászorulóknak, köztük azoknak is, akiket az elmúlt két évet meghatározó járvány következményei sodortak nehéz helyzetbe.

Adományodnak köszönhetően

Hogyan segítünk?

Hogyan lehetett csatlakozni?

Az adományozás legegyszerűbb módja: bankkártyával itt, a honlapunkon. Itt tudsz csatlakozni
Partnereink a szeretet.éhség. adománygyűjtésben