Földrengés Szíriában és Törökországban - Segíts Te is!
Segítek
Adományozás

A BioTechUSA hétmillió forint értékben adományoz vitamint a Segélyszervezetnek

Európa egyik legnagyobb étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA kiterjedt adományozási tevékenységet folytat, mely során kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés és sport támogatására. A kizárólagos magyar tulajdonban lévő vállalat társadalmi felelősségvállalási programjának következő állomásaként összesen 180.000 darab, magas hatóanyagtartalmú C, D és multivitamint ajánl fel az Ökumenikus Segélyszervezetnek mintegy hétmillió forint értékben. Az adományból országszerte több száz rászoruló család és a segélyszervezet járvány idején is a rászorulókért dolgozó munkatársai részesülnek az elkövetkező hetekben.

Az Ökumenikus Segélyszervezet 45 központból álló országos intézményhálózatán keresztül közel 100 szolgáltatás formájában nyújt hatékony segítséget a nélkülözőknek és bajbajutottaknak. Kiemelt célkitűzése, hogy esélyt kínáljon a felzárkózásra a szegénységből kiutat kereső családok számára. Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártójaként a BioTechUSA a sportos életmód támogatása mellett elkötelezett a fogyasztók immunrendszerének és egészségének védelme iránt, mely a koronavírus járvány alatt különösen aktuális és fontos összvállalati célt jelent. A két intézmény 2021 februárjában partnerségi egyeztetésekbe kezdett, melynek eredményeképpen a BioTechUSA mintegy 1800 doboz, összesen 180.000 darab, magas hatóanyagtartalmú C, D és multivitamint adományoz a MÖSZ munkatársainak és több száz nélkülöző családnak mintegy hétmillió forint értékben.

A BioTechUSA és az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködése során átadott, több, mint 260 kilogramm vitamin az étrend-kiegészítő gyártó egyéb termékeihez hasonlóan saját gyártóbázison, szabályozott környezetben, kiváló minőségű és gondosan válogatott alapanyagokból készül Szadán, így két évig biztonsággal fogyasztható. Az adomány magába foglal

• 240 doboz, egyenként 250 darabos kiszerelésű Vitamin C 1000 Bioflavonoids-t, melynek különlegessége, hogy többféle c-vitamin-forrást tartalmaz, mivel csipkebogyóval, bodzavirággal és citromhéjporral készül.

• 600 doboz, egyenként 100 darabos kiszerelésű One-A-Day multivitamint. A prémium minőségű termék 12-féle vitamint tartalmaz – köztük egy sor jótékony hatású B-vitamint –, valamint 10-féle esszenciális ásványi anyagot, mellyel nagymértékben járul hozzá az immunrendszer egészséges működéséhez.

• 1000 doboz, egyenként 60 darabos Vitamin D3-mat. A könnyen adagolható, tablettás termék egyszerű megoldást nyújt az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen D-vitamin bevitel pótlására.

Az adományt az Ökumenikus Segélyszervezet miskolci, szolnoki, orosházi és kastélyosdombói Családok Átmeneti Otthonaiban élő nélkülöző családokhoz, a szervezet boldogkőújfalui, kaposvári, szendrői és olaszliszkai Biztos Kezdet Gyerekházaiba járó kisgyermekes családokhoz, a dunavarsányi idősek otthonában élőkhöz, továbbá a csepeli, gyulai, illetve debreceni hajléktalanokat segítő intézmények támogatottjaihoz juttatja el.

Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója az adományok átvételekor elmondta:

A járványhelyzetben különösen fontos, hogy a BioTechUSA példaértékű felajánlásnak köszönhetően sok olyan rászoruló immunrendszerét tudjuk erősíteni a vitaminokkal, akik a mindennapi megélhetés gondjai miatt nem tudnák megengedni maguknak azok beszerzését.

Mindezt Tóth Szabolcs Attila, a BioTechUSA marketingvezetője annyival egészítette ki, hogy a vállalat 2021-ben további társadalmi felelősségvállalással kapcsolatos aktivitásokat tervez, az élelmiszerbiztonsági szabályok maximális betartása mellett pedig kiemelt figyelmet fordít az egészségmegőrzés és sport támogatására, valamint mindazok immunrendszerének védelmére, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

ökumenikus segélyszervezet