Adományozás

Jótékonysági piknikkel hívja fel a figyelmet adománygyűjtésére a Segélyszervezet

Augusztus 12-én, csütörtökön ismét jótékonysági családi pikniket szervezett az Ökumenikus Segélyszervezet a kaposvári Városligetben. A rendezvénnyel az Iskolakezdés együtt! országos segélyakciójára szeretné felhívni a figyelmet a Segélyszervezet.

A várossal szoros együttműködésben és a Pöttyös Túró Rudi gyártójának a FrieslandCampina Hungária támogatásával megvalósuló nagyszabású rendezvény délutánján több játék- és sportprogramban próbálhatták ki magukat a kilátogató felnőttek és gyerekek: volt többek között óriás dominó, activity és memória, valamint „esélyegyenlőtlenségi” csocsó és kapura rúgás is. A gasztrosétányon jelen volt az Ökumenikus Segélyszervezet Kastélyosdombói Sajtműhelye, kitelepült a Hansdonner Sörház. Minden eladott termékből 250 forint támogatta a segélyszervezet 2000 gyermeket segítő beiskolázási akcióját. A városligeti tavon csónakázhattak is a piknik résztvevői, melynek díját szintén a meghirdetett célra fordítják a szervezők.

A jótékonysági családi piknik fénypontja a 20:00 órakor kezdődő szabadtéri mozi, ahol a nagy sikerű magyar rajzfilm, a Macskafogó első részét tekinthették meg a nézők.